14/4/13

Trialeres Sumacarcer

Hui super-rutón per Sumacàrcer amb super-turrón.
Haviem quedat a les 6'45 del matí Jesus, Dani i jo per anar a Sumacàrcer amb Jordi, un amic de Jesus. Encara era de nit quan hem carregat les bicis a la furgona de Dani.

Una vegada a Sumacàrcer fem les presentacions ràpides i comencem a pedalejar sense perdre temps. També han vingut Tono de Xàtiva, Pedro, Ramón, Alfonso i Oscar, alcoians i contestans.

Comencem per la Trialera de l'Ombria del Castell.... però pujant-la. Hi ha algun tram que hi ha que empentar un poc la bici però la major part es ciclable. Una vegada dalt, proteccions i cap a baix, la primera trialera que baixem es la del DH i la Oculta. Una vegada al poble es llevem les protes i cap amunt una altra vegada, però esta vegada per la carretera. Es desviem per un camí a la dreta per a baixar la trialera de La Tosca que va pel Barranc de la Mare..... esta es de trist record, ja que va ser a ella on es va trencar Carlos la cama, sempre ho recordaré. Només la havia baixat aquella vegada i després del que va passar la vaig baixar acollonat, hui he disfrutat del rock'n'roll.

Una vegada al poble anem a esmorzar al Bar Ricardo, menys mal que teníem la taula reservada perquè el bar estava petat. esta mes que flaca es anorèxica.

Típic sepionet del bar per a esmorzar. XE QUE BÓ!!!!!

Han tardat una mica en servir-nos i hem prou tard del bar, però encara hem anat a fer una altra. Esta vegada hem pujat per una altra trialera, crec que es la dels Dinosaures. Mes o menys es ciclable la meitat, anem guanyat altura i tenim unes bones vistes del pantà de Tous.

 Una vegada a l'inici de la trialera es tornem a posar les protes i cap a baix, esta vegada per la Tr de Sant Domingo.

L'inici es molt fàcil i divertit, rock'n'roooooooooooooolllll del bo, mes o menys les dos primeres parts però arriba un moment en que es torna moooolt tècnica amb unes bones revoltes.

Una vegada al poble ja son les 13'00 hores i decidim tornar a casa, hem fet una baixada menys de la que hi havia prevista i la ruta ha quedat curta però molt cundidora. S'acomiadem dels companys de ruta. Segur que tornem a quedar amb ells ja que els tres hem passat un matí excel·lent.

Arribem al poble i ja son les 14'00. Descarreguem i cap a casa, es una mica tard però ha valgut molt la pena. Dia assolellat, bona ruta, bona companyia, bon esmorzar.... que mes es pot demanar???? Ací està vídeo.

El perfil de la ruta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada