16/3/13

Quatretonda endurera

Hui he matinat una mica per eixir amb la bici, però al final tampoc he eixit tan prompte com jo volia. Eren les 7'50 quan he començat a pedalejar. Per l'Assagador de Bellús passant pel Salido cap a l'Embassament de Bellús.

Després de la foto cap a Benigànim i pel Camí de Gandia cap a Quatretonda. Abans he tingut un contratemps, en arribar al Barranc de Torrella he vist que no hi havia ni pont ni gual per creuar el barranc, quines destrosses que fa l'aigua. Al final he pogut creuar sense banyar-me els peus.


Després comence a pujar i passe per davant de la Ganaderia Benavent. Estos dos pareixia que estaven picats.... quant de xuletó que hi ha ahí jejejejeje.

Arribe al Camí de la Pobla de Duc que ja em du fins Quatretonda, creue el poble entre les paradetes del mercat i comence a pujar cap a la serra pel Camí de Les Voltes. Arribant dalt m'agarren uns ciclistes, son els de l'Olleria. Xarrem un poc i ràpidament ens separem, òbviament no anem a fer la mateixa ruta. Ells van cap a Pla de Corrals i jo vaig a pujar cap a l'Avenc.

Mentre estic ací fent-me la foto baixen uns ciclistes. Continue pujant i arribe al Coll de l'aire. Hi han uns altres ciclistes que van a baixar també per on jo estava pujant.... que poca gent que coneix la zona.
Ara toca la part mes dura de tota la ruta, pujar a peu fins el Pla de Penya. Només son 400 metres però amb la bici al llom pareixen mes.

Mentre disfrute de les vistes pegue un mos i després continue.

Em dirigisc cap a la trialera i veig la terra molt remoguda per totes parts,m'imagine que està deu ser la senda que els de xàtiva diuen dels jabalins.
Arribe a l'inici de la trialera. Em pose les protes i cap a baix..... woooooooooooooowwwwwwwww. La primera part es la mes tècnica i l'he feta sense posar peu rock'n'roooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllll.
Mentre estic fent la pujadeta veig un trialer i em pare fins que passe ja que la senda es estreta. Continue baixant, mes rock'n'rooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllll.

Una vegada a la pista, em lleve les protes i cap a Quatretonda, però al poc em desvie i puge cap a El Molló. Son pocs metres i ja estic altra vegada posant-me les protes per a baixar la segona trialera.
jejejejejejejejeje
Esta baixada es mes curta que l'altra però també es molt divertida. Una vegada a Quatretonda faig un tros de carretera per agarrar el Camí de Benigànim i després d'un poc de carretera arribe al poble i pel mateix camí que havia vingut torne cap a Bellús. esta vegada torne pel Camí de la Garrofera fins el Poli i em desvie per eixir a Caputxins i a casa amb 56 km a les cames.

6 comentaris:

  1. hola rafa, la ruta tiene muy buena pinta, es posible q me pases el track para poder conocerla?

    Un saludo

    Juan.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues no puedo pasar ningún track.... se me escoñó un disco duro externo y tenia ahí todos los tracks y programas y no puedo hacer nada de nada. Si te interesa... hay tres trialeras y yo hice dos... quedamos un dia allí y las hacemos las tres ahorrandonos los km de ida y vuelta.;)

      Elimina
  2. que tal te viene quedar entre semana? es que yo curro los fines de semana y me es imposible

    ResponElimina
  3. si es por la tarde un dia que trabaje por la mañana perfecto.;)

    ResponElimina
  4. La semana q viene q tal te viene?, martes o miercoles? es q hay ganas de conocerla :)

    ResponElimina
  5. No problemo. ;) El dia me da igual, averigua que tardas en llegar a l'olleria para ver a que hora quedamos.

    ResponElimina