2/3/13

Nevà finals de febrer

Després de les nevades d'ahir i abans d'ahir hui tocava eixir a xafar neu amb la bici. M'he alçat matí i després de carregar la bici al cotxe cap a Bocairent, a la rodona hi havia control d'alcoholèmia però no m'han fet bufar, no se si per dur la bici. Arribe a Bocairent i vaig a la casella des d'on eixia la gent del poble.
Primer hem anat pel polígon fins la carretera del Port i cap amunt. Comença a hi haure neu per la vora de la carretera però fins que no arribem dalt no hi ha amb quantitat.
Primer intentem anar per la Senda del Cavalls, la neu està gelada i costa molt pedalejar, per tant tornem a eixir a la carretera fins l'entrador de Sta. Barbara on tornem a agarrar la senda fins arribar a l'Ermita.


Continuem la marxa cap al Camping, cada vegada hi ha mes neu però continua gelada i dificulta molt el pedalejar. Si vas per dins de la carrilada pots anar mes mal que be, però en quan ixes d'ella.... peu a terra. Tardem molt en arribar, en vista del que ens ha costat arribar fins ací, decidim que com pujar cap a les caves seria tota l'estona empentar millor anar cap a un altre lloc, així que anem cap a Banyeres a esmorzar.
Tornem per la carretera fins el Port i agarrem el Camí de la Serra Mariola fins el Poliesportiu de Banyeres, per ací mes que neu el que hem agarrat a sigut fang.
 


Comencem a esmorzar, olives, papes, faves....

I nosecuantes cerveses.

Fins que ens trauen l'entrepà de la casa que ha sigut el mes demanat..... llom, formatge i pimentó.

 Han continuat traient cerveses, cafès i després xupitos. Tot per 5'50€.... FLIPA!!!!!!!!

Curiosa serigrafia a la cadira..... es la marca que ha deixat el paper de diari que hem gastat per no embrutar de fang les cadires.

Després reprenem la marxa cap al poble.

Baixem per un camí fins la Font del Rotglar i per l'Ermita de Sant Antoni i la via cap a baix fins arribar al polígon. Anem a una fàbrica per netejar les bicis. I després fins la casella on hem fet una cervesa per a tancar la ruta.

Al final hem fet una quantitat acceptable de quilòmetres. Ha sigut una ruta dura, primer per la neu gelada i després pel fang, però l'esmorzar ha sigut grandiós. I una companyia excel·lent, sempre que vaig amb esta gent ho passe de "fruta" mare. Ací està el vídeo de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada