19/3/13

Senda Enginyers

Hui una altra ruta amb bici. Volia eixir ahir però al final vaig decidir no eixir per descansar. Este matí si que hi havia gent del poble al pi. Hem decidit anar a fer la Senda dels Enginyers.

Hem anat cap al Cementeri i pel Camí de les Hortes fins Montaverner on hem agarrat el Camí Reial de Gandia, desviant-nos per a creuar el Riu Albaida i pel Camp de Motocross d'Albaida cap amunt per anar cap a l'Almassera el Teular i anar direcció a la Font del Patge.

Una vegada a la pista que puja cap a la font, ens hem desviat per una senda enginyera nova.

Està molt xula, passa per dalt de la Font del Patge amb unes vistes flipants.

Este el company Jesus.

Continuem pujant per arribar al Pla dels Carros i ja arribant a l'Alt del Torrater ens hem desviat un poc per agarrar la Senda dels Enginyers fins arribar a Ontinyent. Bufffffffffff quina baixada que hem fet, anàvem " a full" he arribat baix mort.
Una vegada al poble hem anat al bar, els demés s'han quedat a esmorzar però jo he continuat perquè volia arribar prompte a casa. Per anar mes rapit he anat per la carretera fins dalt d'Aielo on he agarrat la via de servei fins el poble on he arribat a les 11'45 amb 50 km a les cames..... menudes tres rutes que he fet estos tres dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada