27/2/13

Ruta rallyman a tope

Hui tenia que anar a Ontinyent a una tenda per arreplegar la pinça del GPS, per tant he agarrat la bici i cap allí. Pensava que en un parell d'hores podria anar i tornar, així que per Viart cap amunt i a buscar la via de servei que va paral·lela a l'autovia. Abans d'arribar a Aielo ja he pensat que deuria d'haber agarrat les llums per si de cas. L'impermeable si que el duia per si de cas, encara que sabia que no tenia que ploure.

Una vegada he creuat Aielo ja venia la pujada forta, he procurat no baixar el ritme i quan he arribat dalt fins i tot m'he vist forçat a fer un fort sprint.... un parell de gossos han eixit d'una caseta i venien corrent cara a mi, sort que s'han quedat a la vora del camí i no han continuat.

Una vegada a la rodona del Camí Reial de Gandia m'he desviat per arribar a Ontinyent pel Polígon d'El Pla. He arribat a la tenda en 1'08. Després d'arreplegar la pinça i muntar-la al GPS ja he pogut posar-lo al suport del manillar.... quant de temps!!!! He estat una bona estona de xarreta, almenys 20 minuts i quan he eixit.... les llums!!!!
Està quasi fosc i arribaré fosc del tot, espere que l'únic tros de carretera que faig entrant a Aielo tinga una mica de claror. Així que pel mateix lloc que havia vingut he tornat.

Pel Camí Reial de Gandia ja estava prou fosc, sort que este, es un dels pocs trams de pujada, la resta es baixada i he anat rapit. Pel tros de carretera per entrar a Aielo ja estava fosc del tot, he fet un sprint aprofitant que no venia cap cotxe per darrere. Per la baixadeta de la gasolinera d'Aielo ja no veia un pijo, menys mal que per la via de servei no passen cotxes i ademés les llums dels que anaven per l'autovia hem permetien vorer un poc. Per a postres.... comença a ploure.... CAGONLAMARSALÁ!!!!!!

Quan anava pel Camí de Cardona duia un cotxe darrere, li he fet senyals de que m'avançara però no ho ha fet i ademés ha posat la llarga, així que he fet un altre sprint per aprofitar les llums i he baixat fins Viart amb llums, allí li he tornat a fer senyals per a que m'avançara i esta vegada si que ho ha fet però ja estava al poble i tenia les llums dels fanals i també havia parat de ploure. Des d'Ontinyent fins a casa he tardat 45 minuts.

Mes o menys era això el que tenia previst.... anar i tornar en un parell d'hores, llàstima no haver agarrat les llums perquè encara podria haver fet un poc mes de volta. El perfil de la ruta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada