26/12/12

Ruta Nadalenca 2.0

Hui he tornat a eixir amb la bici tal i com tenia previst.... bé.... no exactament.

El cas es que m'he alçat matí per a eixir però estaven caient unes gotetes i m'ha entrat un atac de goseritis molt greu. Després d'estar una bona estona trastejant amb l'orinador, he mirat per la finestra i he vist el cim del Montcabrer tapat pels núvols i he pensat..... vaig ha estar tot el matí a casa sense eixir?????

Així que he carregat els trastos al cotxe i en lloc d'eixir des de Bocairent he pujat fins el Càmping.

Quan he començat a pedalejar ja eren les 9'20. M'he dirigit cap al cim. Passant la Foia Ampla el sol començava a asomar.

Arribe a la senda que puja cap al cim, el sol ja ha eixit del tot encara que hi ha algun nuvolet enganxat. 


Ara toca la part de la ruta mes bonica i mes dura. Bonica per les vistes, però dura perquè hi ha que empentar la bici, llevat d'algun tram que es pot pedalejar fins arribar a la Font del Pouet. 

A partir d'ací es tot empentar, però mereix la pena l'esforç per arribar dalt del tot i poder disfrutar de les vistes. M'ha sorprès que no hi havia res cremat, pensava que a l'incendi d'este estiu es va cremar esta zona però està com sempre... AFORTUNADAMENT!!!!!!!
Primer foto del Naixement.

Efectivament..... hi ha bou i mula.

Quines vistes que hi han des de la finestra jejejeje



Després de pegar un mos i canviar-me la samarreta suada comence a baixar. He decidit baixar per una que no coneixia, sabia d'on s'agarraba i creia saber on eixia... ara confirmades les meues sospites.
Primer la baixada es molt pronunciada, llevat d'algun escaló es tota ciclable a pesar de la gran quantitat de pedres i de la malesa que hi ha. Després passe per la Font del Carrascalet, ara ja se on està. Continue baixant i aparec a la senda que ve de les Fonts de Julia i Basiets

Ara toca un poc de trenca-cames... un poc de pujada i un poc de baixada fins arribar baix del Mas de la Foia Ampla. Puge i torne pel mateix camí que havia vingut fins arribar a la Font de Mariola. 

Continue cap al Càmping, son les 12'38 i he fet tot just 18 km.... però com si foren 40 jajajajaja
Carregue trastos i cap a casa on he arribat a les 13'15. Just a temps de fer el dinar per a la jefa. Ací estan la resta de fotos i el vídeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada