9/12/12

DH's Novetlè i Xàtiva Tr Pou Fèlix

Hui eixida amb la bici, tenia que provar la nova tija pija.

A les 8'00 he anat a vorer la gent del poble quina ruta anava a fer... no hi ha ningú... perfecte... puc fer la ruta que m'apetisca per a provar-la ben provada.

Decidisc anar a baixar els DH de Novetlè i el de Xàtiva i les trialeres de Pou de Fèlix i Alboi... però baixant el port m'he trobat que anaven a fer una cursa de muntanya. He baixat molt espaiet perquè estava ple de cotxes als dos costats i de gent. Quan arribe baix del port veig que hi ha una ratlla marcant el recorregut i com anava per un camí que no he passat mai.... cap allí que m'he enfilat. No es gran cosa però almenys ja ho conec. Després ix a un camí que ja conec... no aniran a pujar per la Trialera de les Gasolineres????? Doncs si!!!!! ESTAN LOCOS ESTOS ORGANITZADORS!!!!!

Torne cap enrere i vaig pel barranc que ix al costat de l'autovia i pel Camí de Bolvens cap amunt i continuar pujant cap a la Penya de Don Diego. Boniques vistes als dos costats de la serra.


Em "proteccione" i comence a baixar.... IEEEEEEEEEEE Quina canya!!! abans quan em feia cap enrere el cul em tocava el seient, ara toca la roda jajajajaja.

La baixada es mooooooooolt xunga, he fet varis trams a peu al principi, després ja es mes ciclable. Estic parlant amb un caçador que baixava també per la senda i continue. Arribe a Xàtiva i el lleve les protes per a pujar mes còmodament cap al castell. Que sort que te este tio de que jo no siga policia.

Continue pujant fins esta cova, crec que es diu del lleons. 

Em torne a posar les protes i cap a baix, mama caca!!!! he vist des de dalt el bot que pegaven el dia del DH.... estan locos!!!! Una vegada arribe al camí que puja cap al castell torne a pujar fins on està el cotxe mal aparcat, la senda està just enfront i comence a baixar per a travessar la muralla i baixar per l'altre costat fins la Font dels 25 dolls i agafar la senda que va cap a la Cova Negra. Al poc em desvie per pujar cap al Pou de Sant Fèlix i fer la trialera.

La tija va de luxe, abans el moviment era molt brusc i ara molt suau. He canviat el so del "PAP" pel "PSSSSS". Encara que abans quan la tenia baixada podia pedalejar un poc i ara costa mes.... qüestió d'acostumar-se.

Una vegada arribe baix mire l'hora i ja passa de les 11. El temps que he gastat mirant per on anava la cursa ara em falta, així que en conter d'anar cap a Alboi he anat cap Bellús.

A Bellús he pujat per la Pirotècnia Platon en conter d'anar pel Salido per retallar una mica de temps. Estan fent una caseta nova i han deixat una pareteta molt fotogènica.

Arribe al poble passades les 12'00 amb 43 km i directe cap a casa. Un 10 la nova tija. Sols espere que em dure tant com l'altra i seran diners ben gastats. 

2 comentaris:

  1. Bona ruta Rafel. Jo cuan vag asoles no fag trialeres, bueno les meues trialeres no seran res per a tu, ja que la meua bici es rigida de rally, pero bueno, no vaga a ser que caiga i me quede per ahi tirat fins que pase algu! Nomes fas bici de dh?

    ResponElimina
  2. No que va... la meua bici no es de dh ha sigut casualitat que en fera el dijous i hui. El que si que faig es anar a buscar les trialeres.;)

    ResponElimina