30/12/12

Enginyers per Agullent

Hui una altra ruta amb bici, crec que estic eixint mes que en estiu i tot. He anat a vorer la gent del poble quina ruta volia fer i han decidit fer la d'Enginyers. Només hem eixit tres, Juanvi, Ivan i jo així que no hem tardat massa en decidir jejejeje.

Hem pujat per darrere de la Barraca i pel carril bici fins Aielo i un poc mes amunt Agullent. Hem continuat pujant per la pista fins enllaçar amb la Senda dels Enginyers. Mai havia pujat per ací, només te un tram un poc empinat i en mal estat, la resta està molt bé. Una vegada a la senda s'alterna el pujar amb el baixar que es el que predomina.

Una vegada a Ontinyent anem directe al bar a esmorzar, el Bar el Racó del Tirador. Es pot tancar la bici dins d'una cotxera. Com no hem parat per a res no he tingut temps ni de fer fotos i tinc que tirar d'arxiu.

L'entrepà està bo.

I el preu de PM, 4'50€.
Una vegada en marxa novament, hem anat per la carretera fins La Baronia, on hem agarrat la via de servei fins Aielo i pel Camí dels Teularets fins l'Ermita de Sant Joan. On hem agarrat el Camí d'Aielo a l'Olleria fins l'Institut i cap a casa. 42 km de ruta a bon ritme.

Este no es el perfil exacte.... però mes o menys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada