13/2/11

Topabajo Santa pola

Ruta per Santa Pola.

Hui a pesar del cansament d'ahir, he anat a Santa Pola. Per fi he pogut conjugar muntanya i mar amb la bici. La ruta estava organitzada pel gran Carlos, que per culpa d'una lesió s'havia vist obligat a deixar la bici. Així que no podia faltar.

A les 6'20 de la matinada ha sonat el despertador, ja ho tenia tot a punt i només tenia que carregar la bici al cotxe. Volia eixir una mica mes prompte però el llençols estaven apegalosos i no podia desfer-me d'ells. Al final he eixit sobre les 6'50, hui no hi havia la boira d'ahir i he anat molt tranquil tot el camí quasi sense trànsit, he arribat a l'Eroski de Santa Pola on havíem quedat..... abans de les 8'00.... no m'ho podia creure.

Poc a poc comença a arribar la gent, entre d'ells, també estava ella. Bea la dona d'Skullman. Comencem a rodar i les vistes ja son espectaculars.

Anem per la Laguna, una muntanyeta xicoteta sense grans desnivells però tot, tot per senda, molt xula i molt divertida. Pegaves tres pedalejades i enllaçaves dos curves, dos pedalejades mes i enllaçaves dos curves, tres pedalejades mes....
Fins que arribem a la Torre del Moro amb unes vistes absolutament espectaculars, fins i tot es veia l'Alcatraz valencià.... l'illa de Tabarca.



Després fem unes sendetes mes amb un ritme mes alt inclús, hi ha que vore que fort que està Carlos a pesar de la inactivitat.... el que tuvo retuvo. Fins que arribem als cotxes i ens disposem a fer la segona ruta del dia, esta volta, gastronòmica.


El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. Moltísimes gracies per vindre, Rafa, no saps quan t'ho agraisc. Vindre de tant lluny per fer una ruteta entretenguda però lleugera per a lo que teniu per ahí dalt....de veres, que t'estic molt agraït.

    No podia haver tornat al MTB de millor manera, rodejat dels meus amics. Moltes gracies.

    Ah!! I que vegues que ací baix també s'esmorza bé, un poquet mes car però els "misiles" de l'Octavio estaven bons ja,ja,ja.

    ResponElimina