5/2/11

Desafiament de les 7 trialeres

Desafiament de les 7 trialeres.

Fins avui, el millor dia de mtb que havia fet, era el de la Bikerent que vaig organitzar jo. Però a partir de hui, este va a ser el millor dia de mtb que he fet.

Després del soparot d'anit a Bocairent, em vaig gitar prou tard, així que hui m'he posat el despertador una mica just de temps per a poder dormir un poc mes.

He arribat al lloc d'eixida a les 8'00 en punt, ja hi havia prou de gent, així que he anat a fer les salutacions de rigor, els cuquets, els colineros, els de gilet.... Jordi, l'organitzador del Magne Event, estava cobrant 15€ que incloïa l'esmorzar els remuntes i les sorpreses... segur que ha perdut diners!!!!

Es dona l'eixida i comencem amb una lleu pujadeta per a anar escalfant i al poc de temps.... a posar-se les protes que ja està ací la Trialera d'Eriki.


Molt xula la baixada, sense llevar-se les protes fem uns poc km i arribem a la segona, la Trialera del Volcà, està mes fàcil. Fem un reagrupament i ens encaminem cap l'avituallament on estan els camions per a fer l'enllaç.

Després d'uns 7 km cap amunt que ens hagueren retardat molt, arribem a una altra trialera. Esta volta si que si... la Trialera de Les abelles, prou fàcil fins que arribem ací..... mama caca.Una volta baix, ja ens dirigim cap al bar per a esmorzar, son ja les 11'30 quan arribem.

I ací ha vingut el millor del dia, l'striptease d'Eriki.... un vídeo val mes que mil paraules.


Ademés Jordi ens ha sorprés amb uns regals, camisetes d'endur i unes protes com les meues.


Eixim d'esmorzar, encara no son les 13'00 hores, a pesar de que ja es tard, no ho es tant com jo pensava que es feria. Així que anem al pròxim enllaç, on tornem a carregar les bicis als camions.


Ara toca la 4ª trialera que es diu Corredors, a pesar de que també tenia un tram molt molt tècnic es la que mes m'ha agradat i he disfrutat molt en ella. Quan hem arribat baix ja eren les 14'00 hores i ja era clarament tard. Encara quedava mes d'una hora per a fer les altres tres trialeres i com hi havia un grup que se'n tornava ja, he anat amb ells. Hem arribat als cotxes i a carregar trastos i cap a casa. He arribat a les 15'30, menys mal que havies esmorzat tard.

Un 10 de ruta i un 100 d'organització. Ha sigut un dia espectacular, feia molt bona temperatura, la ruta perfecta (a pesar de que no la he fet completa) i amb una companyia de luxe. Un plaer tornar a rodar amb vells coneguts, conèixer mes gent i el millor de tot coincidir pedalejant en gent que coneixia però que encara no ho havia fet.

El perfil de la ruta.

5 comentaris: