12/2/11

Ruteta Mariolenca amb ilicitans

Ruteta Mariolenca amb ilicitans

Hui nova ruta per la Serra Mariola, esta volta acompanyat per una quadrilla d'ilicitans. Ni mes ni menys que 29 bikers, incloent a dos xiques.

Quan anava per Aielo amb el cotxe hi havia una boira que no es podia vore res, anava a 100 i afluixant, una volta passada la pujadeta d'Aielo s'ha aclarit totalment. He arribat a Bocairent a les 8'20 i encara no havia arribat ningú. Al poc han començat a arribar, encara, que han vingut amb dos grups i el segon ha vingut amb retràs i mentre han baixat les bicis hem eixit sobre les 9'00.

Hem començat pujant pel Morro del Porc, una volta dalt, ens hem desviat cap a la Font de la Malladeta.

Després d'unes sendes hem arribat al Molí de Blanes per a creuar el riu i dirigir-se cap al Naixement del Vinalopó, on ens hem fet una foto del grup.

La serp multicolor.

Després pel barranquet hem anat cap al Port i allí hem agarrat la Senda dels Cavalls fins al Mas de Sta. Barbara, el Camping i direcció cap al Mas dels Arbres per a fer l'inici de la pujada cap a la Cava Arquejada. Allí hem estat una bona estona fins a que arribat tot el grup.

Teníem pensat pujar al Cim del Montcabrer, però hi havia gent molt cansada ja, i ademés, eren les 13'40. Aixina que hem baixat per la sendeta cap al Mas de la Foia Ampla i hem baixat a la Font de Mariola.

Des d'ací, hem anat cap al Camping pel mateix lloc que havíem anat i ens hem dirigit a l'ultima baixada, la Trialera de La Sarsa.

Una volta baix, ja hem anat directes als cotxes que estaven a l'Estació. Hem arribat passades les 15'00 hores amb molta cansera damunt, almenys jo si que ho estava.

El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada