25/2/11

PLE D'ACIMCOVA AL PLE DE L'AJUNTAMENT DE SAGUNT.

PLE D'ACIMCOVA AL PLE DE L'AJUNTAMENT DE SAGUNT.

Degut a les últimes denuncies produïdes als ciclistes al Parc de La Calderona, els companys de Gilet van presentar un escrit al seu Ajuntament demanant el canvi de la normativa i que ens permeten circular per sendes. Allí va ser un èxit i el Ple ens va donar suport exceptuant una abstenció.

Esta volta li ha tocat a l'Ajuntament de Sagunt, ha sigut presentat per ACIMCOVA conjuntament amb l'IMBA i el BTT Camp de Morvedre. Ací al ser un Ajuntament mes gran era mes complicat per la "burrocracia".
Així que una volta que deixe als xiquets a escola vaig cap allí. Per la carretera veig quatre radars fixes a l'anada i quatre mes a la tornada apart d'un altre mòbil, encara que este el vaig vore al anar en el sentit de la tornada, era un C4 platejat però no vaig poder vore la matrícula. Vaig a Gilet i amb companyia de Vale anem a Sagunt. Arribem al Ple i ja havia començat, ja hi havien companys dins. Jo em quede a un bar de fora fent-me un tallat i quedant-me sorprés de vore una gàbia amb un pardal dins del bar cantant.... serà que està content de que no hi haja fum????

El Ple està fent-se llarg perquè hi han mes temes que tractar. El nostre company Julio ha d'eixir varies voltes amb regidors per a negociar perque volen presentar esmenes al nostre escrit.

Al fi arriba el punt 15 presentat pel PP, el nostre i entrem els bikers que estàvem fora. Primer parla el nostre company Julio i després els regidors, una llàstima que no fora al revés. El regidor d'EU presenta una esmena, parlant de naus espacials que ens deixa a tots al·lucinats, ens vol complicar la vida??? Un altre regidor es queixa de que està tot prohibit... fins i tot fumar... que provoca les rialles de tots els assistents. Afortunadament hi han altres regidors del PSOE i el BLOC que ens feliciten per la bona redacció de l'escrit. L'esmena es rebutjada i es passa a la votació....

TOTS A FAVOR!!!!!

UNANIMITAT!!!!

Ja duem dos Ajuntaments, el de Gilet i el de Sagunt.... dos de dos.... ara li toca a Betera. Com diria Neil Armstrong.... Ja hem pegat dos passos.

Son quasi les 21'00.... cap a casa... amb precaució pels radars però amb la satisfacció del que hem aconseguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada