29/8/22

Alcàntera del Xúquer

 Ja s'han acavat les vacances, però, com comence treballant de nit, puc aprofitar el dia per a eixir en la bici. Que delinqüents que son els ciclistes. En 100 metres he trobat tres montons de runa.... escombros, una nevera, una rentadora, colxó i somier....


Un poc abans de les 8 he eixit. Baixe el port i pel Camí la Palla cap al Polígon de Novetlè i Vallés. Continue pel Camí de la Granja cap a l'idem i un poc mes avant arribe a Rotglà i Corberà. Continue pujant pel Camí del Port de Càrcer. Baix de la Font d'Ivars el camí està quasi tapat per les canyes. Continue pujant fins arribar dalt. Baixe per la Senda del Rastell fins a la vora del port i la seua trialereta.

Una vegada baix pel Camí de Xàtiva fins al poble i directe al bar on arribe un poc abans de les 10. Entrepà de tonyina a la planxa, amanida, cacaus, beguda i café 7€.

Es un bar que m'agrada molt. Servici ràpit, bon entrepà, te'n eixies de lo de sempre que es carn o tortilla i damunt el preu està molt bé..... llàstima que no hi hajen mes trialeres, passa igual que al bar de Polinyà que no te curves per a la moto.

Abans de les 10'30 em pose en marxa, torne un poc arrere i pel costat de la Séquia Escalona cap a Beneixida. Continue pel Camí dels Carboners per a creuar el Riu Albaida després de Senyera. Continue cap a Manuel i per la Via Augusta cap a Genovés. Em desvie pel Camí Alboi. A la Xopà d'Alboi he vist les destrosses que va fer l'altre dia la tempesta. Hi ha un arbre que ha caigut damunt de les escales que baixen a la xopà..... si haguera caigut sobre el camí els bombers l'harien tallat per a donar pas als veins de les casetes de la zona, com està a les escales..... estarà ahí "por los siglos de los siglos". A l'assut de Bellús també hi ha arbres a terra.

Continue per la senda fins arribar a la piscineta.... o hauria de dir el jacuzzi de Benito??? Ací també han caigut dos xops.

Després del bany recuperador, continue cap a Bellús. Els postes del teléfon també han caigut.

En eixe monet es cuplixen els primers 3.000 km anuals d'enguany.


Continue pel Camí de l'Algepser i el Camí de la Garrofera per a arribar al poble anas de les 13 hores i 60 km pa la saca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada