7/11/20

Trialeres E -nguera (Prova Orbea Wild FS H20)

 Per a hui tenia que provar una e-bike. Fins ahir mirant l'oratge tots els dies per si hui plovia i no podia eixir, per a no anar a arreplegar-la. Finalment ahir si que la vaig arreplegar.

Primera impresió de la bici per a traure-la de la tenda.... Açó pesa un ou!!!!!!😐 no podia obrir la porta i eixir, em va tindre que ajudar un xic obrint la porta. Segona impresió per a pujar-la damunt del porta-bicis Osti com pesa!!!!!

Esta matinada a les 6 ha caigut el Diluvi Universal, m'he despertat pel soroll que feia l'aigua al caure damunt de la uralita de la planta baixa. Quan m'he alçat no plovia i estava aclarint-se.


La roda es de 29" i les barres i la forca diferents

Però la principal diferència està ací.

A les 8'25 em pose en marxa, el piso encara está banyat. Al pegar la primera pedalada notes com es posa en marxa, fa un poc de soroll el motor. Puge per La Gaveta amb una sensació de comoditat gran. Baixe el port i en Canals agarre el Camí de la Torreta i cap al polígon de l'Alcudia.
Continue pel Camí d'Anna i ací ha vingut una bona prova, per una rampa amb pedra solta, es demostra que tens que agarrar-te fort al manillar i la bici fa la resta per arribar dalt. A tot açó vaig en Eco, el mode mes baixet dels quatre. Te menys ajuda i gasta menys bateria.
Arribe a les proximitats de Montesa i comence a pujar cap al castell. Sempre puge per l'asfalt però hui m'he desviat per una senda amb un poc mes de pendent, però abans li he posat el segon mode, el Tour.... he pujat pedalejant o sense pedalejar???? la veritat es que ho pensat perquè l'ajuda es molt mes gran.

Després de les fotos de rigor al castell, torne a agarrar el Camí d'Enguera per a pujar dalt al Corral de Campanilla. A lo lluny veig unes bicis, em porten mes d'un quilòmetre d'avantatge.
Canvie de mode per anar provant-los tots. El Tour dona molta mes ajuda ja ho he vist abans, després l'EMTB quasi no es nota, es molt paregut a l'anterior i després he provat el Turbo..... AÇÓ JA ES UNA MOTO!!!!! Vas pedalejant costera amunt com si anares costera avall.... QUE BÉSTIA!!!!!  Si queda bateria, el Port de l'Olleria el puge a tope. Torne a posar el Mode Eco i continue pujant.
Després de fer l'ultima curva veig que tinc a pocs metres als ciclistes que habia vist a l'inici i que no habia tornat a vorer. Finalment agarre als sufrits ciclistes uns 50 metres abans d'arribar dalt de tot. 😇 
Anava a parar i menjar algo però en hi han mes ciclistes parats així que continue fins l'inici de la Trialera del Cortafuegos.

Protes ON i cap abaix, està banyat així que pense en baixar amb precaució perquè la bici no es meua i la "primera en la frente" una arrel banyada fa patinar la roda de darrere i he estat apunt de caure. Per ací hi ha molta pendent i molta penya banyada, hui no es el millor dia per a baixar per ací. M'he baixat varies vegades de la bici perquè no volia arriscar gens.
Arribe al poste que indica la senda a l'esquerre i l'agarre en lloc de baixar fins la Font de Llucena. Es una senda que majoritariament es cap amunt i l'ajuda al pedaleig facilita molt les coses, fins i tot notes com a les penyes banyades la roda de darrere patina però puges. Una baixadeta i arribe a la pista. Remunte un poc i agarre l'altra trialera que feia molts anys que no habia fet. Ultimament estic de Remember😅😅  Esta te menys pendent que l'anterior però també te molta penya banyada i en unes penyes ha relliscat les dos rodes i he estat apunt de tornar a caure. Ja he tingut dos sustos i no vull patir-ne un altre. Es una llàstima l'estat del terreny perquè la zona es presiosa i amb la serra banyada fa una oloreta molt bona.

Baixe amb precaució però disfrutant "moderadament" la baixada. Vull anar directe al bar però entre que feia molts anys que no passava per ací i que hi ha un mercat he pegat molta volta. Arribe al bar passades les 10'30.
Entreverat, formatge i pimentó..... se li ha olvidat la tomaca.

Mes un refresc, cacaus, olives i un tallat 5'50 €, molt bon lloc per vindre a esmorzar. Passades les 11 em pose en marxa, baixe pel Camí de Cuella fins arribar a la Font de Marzo, bon lloc per a prendre el bany en estiu.... ara no tant.😂

Torne un poc arrere i agarre el Camí del Carrascal fins quasi a Anna, un tros de carretera i agarre el camí per a baixar al Barranc del Sastre i ací..... ha vingut la putada de la ruta... el fang.... hi ha que guardar-ho al disc dur del cap: No baixar per ací després d'un dia de pluja. M'he quedat frenat i tot!!!!!

En un palet lleve tot el fang per a poder continuar  baixant el barranc i després una altra prova de foc.... la pujada!!! Torne a posar el mode Turbo i ..... braaaaaaaaaaaaammmmmmm braaaaaaaaaaaaaammmmmm he pujat com si anara en moto, una pujada que no he pogut fer mai.
Continue per camins fins arribar a Canals, aprofite que passe per davant de la gasolinera per a pegar-li una manguerà a la bici i llevar-li les restes de fang, però estan tancades les mangueres.
Una vegada arribe al llavador de cotxes ve una altra prova.... com ja habia dit pujant després del Castell de Montesa.... fins la creueta amb el Turbo👊👊👊
Per les curves del port pareixia que anara en la moto tumbant i traent genoll i tot 😅😅😅 Una vegada dalt del port queda bateria així que cap a dalt fins la creueta.... anava a tope de motor mecànic i de tracció "animal"

Volia baixar per la trialera del Barranc de l'Alegre1 però, comencen a caure unes gotes, així que baixe per la pista, continue per la Gaveta fins arribar al poble sobre les 13'20 amb 57 km.... 57 km amb la muscular es noten molt mes. Directe a la gasolinera, li pegue una netejada i en casa la torque i engrasse la cadena i preparada per a demà. Açó es un altre mon.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada