21/11/20

Aielo de Rugat (trialera nova)

 Hui quan m'he alçat he anat a pegar una volta en la bici. A les 11 em pose en marxa pel carril bici cap a Montaverner, continue cap a Ràfol de Salem i just abans d'arribar em desvie cap al Poliesportiu de Castelló de Rugat. Continue pel Camí del Xarquet cap amunt, una senda estreta. Arribe a la Font Nova i continue pel Camí de la Serra. Per ací m'he enganyat i he anat per una senda que no tocava.... es veu una baixada en prou de desnivell, com no se on va torne arrere i agarre la senda coneguda fins arribar a la Pedrera dels Alonsos. Continue per la sendeta-trialera xula que no se com es diu i arribe a Aielo de Rugat, directe al bar a esmorzar-dinar son les 13 hores.

Cap de llom amb bolets i alls tendres.

M'han servit rapit i en 20 minuts m'he tornat a posar en marxa, ara ve una pujada forta amb el Castell de Rugat aprop.... bona baixade te jejejejeje.

Passe la Pedrera dels Alonsos i faig la pujada fins arribar a La Buitrera, on m'havia enganyat abans. Ja que estic ací vaig a vorer com es. Pareix que te un bon desnivell.

Toooooooooooooooooooooomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa quina trialera mes xula, vas baixant la muntanyeta que està abancalà amb revoltes, toboganets i molt de pi....... XULÍSSIMA!!!!!!!!!!!!

He encertat de ple al baixar-la. Arribes a la Pedrera dels Alonsos però per un lloc molt mes xulo que l'anterior. Quin descobriment mes xulo. Torne a pujar per segona vegada pel mateix lloc que abans per agarrar el Camí de la Serra i arribar a la Font Nova. Baixe pel Camí de Xarquet fins al Poliesportiu de Castelló i per la via de servei cap a Montaverner. Continue pujant cap al poble però em desvie per anar a la gasolinera i beure un refresc i continue fins a casa amb 54 km.

2 comentaris: