5/9/20

La Portellada - Castelseràs - Valdelinares

 Hui última ruta vacacional en moto.


A les 6 sona el despertador, però quan anava a eixir de la gasolinera.... Hay va los Donts!!!! He tingut que tornar a casa a pel teléfon. Em pose en marxa a les 6'40. Autovia i manta, pare al lloc de costum a Almenara per a un tallat i continue.

En Cabanes deixe l'autovia per a dirigir-me cap a Morella, on faig el primer repostatge amb 262 km. Continue cap al poble dels Rafels. Volia esmorza allí, però l'unic bar del poble està tancat.

Continue per una carretereta estreta cap a la Portellada, però abans em pilla de camí anar al Salt de la Portellada. Llàstima que no hi ha aigua

Però si haguera hagut aigua tampoc podria haver deixat la moto a la vora del "salt". Continue i vaig al poble per esmorzar. M'hauré de posar una medalla.... el lloc, l'esmorzar i el preu de luxe.

Des del bar es veia un mirador molt xulo i he pujat, però allí dalt les vistes no eren bones.... perque els arbres no deixaven vorer el bosc.

Ja passa de les 11 quan baixe i continue cap a La Fresneda, Valjunquera, em desvie per anar a la gasolinera d'Alex Rins, foto, i continue cap a Castelseràs per a intentar traure a Excalibur.


Tot i que ho he intentat varies vegades..... no l'he pogut traure.😅😅😅. Continue cap a l'Embassament de Calanda, molta aigua.

Vaig vorejant-lo i després pel costat del riu fins arribar al Mas de las Matas.

Continue cap a Castellote, quina carretera mes xula.

Després vaig pel costat de l'Embassament de Santolea, però este està buit per obres. Entre a la província de Castelló per a passar per Olocau del Rei i torne a entrar a la província de Terol. Continue i arribe a Mirambel. Hui he fugit de fer la típica foto i he buscat una altra.

Continue cap a Cantavieja que està allà dalt per una carretera molt xula.

Ara Cantavieja està allà baix però la carretera es igual de xula.

Continue cap a Fortanete, ja he dit que la carretera es xula, no??? Passe pel final de la Silent i continue per la carretera que vaig fer l'altre dia. Just quan arribe a Fortanete em desvie per a pujar el Port de Fortanete i dirigir-me cap a un lloc que l'altre dia que vaig passar per ací  em vaig quedar en ganes. L'estació d'esquí de Valdelinares


He arribat ací a hora de dinar però "mi gozo en un pozo" No hi ha ni un alma per ací.... m'imaginava que no estaria tot obert.... el que no m'imaginava era que estaguera TOT TANCAT!!!! Ni un puto bar obert!!!! No em queda altre remei que continuar ruta i parar al primer lloc que veja. Arribe a Alcalà de la Selva i aparque a la plaça, enfront hi ha un bar.... No, no tengo cocina. Vaig a un altre bar que hi ha baix.... No, para comer aquí no.... MAMA CACA!!!!!  que em quede sense dinar, ja es tard. Vaig a un altre restaurant, ja vaig estar ací una vegada amb la dona i vam menjar bé. Hui també.

El problema es que es un lloc car.... fins i tot m'han cobrat el gel del tallat del temps. Menys mal que no vinc ací totes les setmanes. Pare a la gasolinera per a fer el segon repostatge amb 261 km. Continue cap a Mora de Rubielos.

Faig un poc d'autovia per a dirigir-me cap a Teresa.... des dels temps de Mundomotero que no passava per ací.... ja ha plogut. Continue cap a Alcublas..... que carretera mes xula.... quasi mes que la de Cantavieja i sense tràfic.

Ara ja no tinc que tornar a repostar, de totes maneres faré una altra paradeta per a fer-me un refresc. Continue cap a Casinos, Pedralba, Cheste i Montroi on pare a fer-me un café fresc. Ràpidament em torne a posar en marxa cap a Carlet, Alcudia i per l'autovia a casa per arribar a les.... i amb quilòmetres...

Mes o menys el mapa de la ruta. La resta de fotos. https://www.facebook.com/rafel.vidalsoler/media_set?set=a.10158459371016138&type=3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada