28/7/19

Meridià Greenwich, Sud.

Normalment la setmana que he treballat de nit, ni quede amb ningú ni em pose el despertador. Però, tenint en conter que fa calor, hui si que m'he posat el despertador per a eixir prompte amb la moto i arribar a casa abans de que aprete la calor.
L'altre dia vaig vorer una ruta per a passar per pobles que tenen algun monument o indicador per on passa el Meridià 0. De seguida em va passar allò de "Culo veo.... culo quiero" i em vaig fer la ruta. Des de casa passant per tots els llocs que he vist i tornant a casa m'ixen mes de 1.300 km i per tant es per a fer-la en dos dies.... o fent nit a meitat de camí.... o en dos caps de setmana diferents. Al final m'he decidit per eixa opció.
A les 7'05 em pose en marxa, després de fer-me un talladet i omplir el dipòsit. Vaig direcció Oliva, Pego i abans d'arribar a El Verger està el primer objectiu.

Continue al següent objectiu que està molt prop, Beniarbeig.

Després de travessar Pedreguer arribe al tercer objectiu, la Llosa de Camatxo, tot i que he passat per davant no l'he vist, així que he tingut que tornar arrere, pegar mitja volta i tornar a anar cap al poble. Esta vegada si que l'he vist, tenia entès que estava a l'entrada del poble però en realitat està abans del poble, per això encara no tenia "el radar enxufat" jajajajaja

Continue direcció Alcalalí, travesse Xaló sense mercat jajajaja, Calp i el següent objectiu. El Poble Mascarat.

En menys de 100 km ja he complit els objectius de la ruta, llevat del de la Llosa.... els altres els he trobat fàcilment. Encara es prompte per esmorzar i per ací em trauran un ull, així que comence "a tornar" cap a casa. Continue cap a Altea la Vella i Callosa d'En Sarrià on ja he parat a esmorzar a les 9'30.

Fetge amb pimentó, olives, beguda i tallat... 6'50€ res destacable. Continue cap a Guadalest, Confrides, Benasau, Benilloba i en Cocentaina autovia i cap a casa on he arribat a les 11 i 200 km.

Queda per fer la part nord, ruta llarga i de tot el dia en que hi haurà que pegar una bona matinada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada