21/7/19

Nocturna Bocairent

Anit vaig fer la nocturna a Bocairent, però pel matí ja vaig estar a Elx en la bici. Així que em van apretar pel matí i per la nit, al final entre les dos eixides quasi 80 km.

Ales 20'00 hores era l'eixida, arribe un poc justet. Comencem per la via cap a Sant Antoni, continuem pel Camí Vell de Bocairent fins arribar a Banyeres. Fem un tros per la via i després agarrem un altre camí, el Camí de Xàtiva. Per ací no havia passat mai.

Quan ja estem prop de Biar baixem per la via cap a Beneixama, no se quina hora era però estava fosc. Anem a un bar que no coneixia..... segur que la pròxima ruta per Beneixama als Mataos no es sabrà mal catar-lo.
Primer ens van traure uns plats de picada, formatge amb pernil, ensaladilla i pilotes. Després una amanida i un plat.

Mes beguda i cafès per 15€..... molt bé de preu!!!!
Reprenem la marxa quasi a les 24. Després d'un tros per la carretera que va cap al port del Moro, agarrem el Camí dels Arriers.... estaven amagats per a estar tranquils o esperant als que tornen de la berbena de Banyeres???

Uns minutets de xarrera i continuem, el ritme es viu.... de moment l'aguante bé. Quan estem prop de Sant Antoni esperem que estiguen tots per creuar la carretera.... molt de temps esperant. Ja passa de la 1'15 quan es tronem a posar en marxa per a creuar la carretera i continuar per la via fins arribar al poble quasi a les 2. El perfil de la ruta.

Carregue trastos i me'n baixe cap a casa. A la rodona del bombers d'Ontinyent mega-control de alcoholemia.... em fa bufar.... mira la bici... Puede continuar.
Arribe a casa i torque un poc la bici que està bruta de pols, em pegue una dutxa.... i a dormir fins que el cos tinga prou. Hui no he eixit en la moto jajajajajaja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada