25/5/19

Bar Torino

Amb motiu del Centenari del València CF i de la final de Copa del Rei que juga hui, s'ha fet a València un bar amb decoració dels anys 20 per a rememorar la fundació del club. El Bar Torino, on es va fer l'acta de fundació fa 100 anys.

Anit vaig treballar i este matí he dormit poc, a les 9'35 em pose en marxa. Com tinc mig dipòsit.... faig el que he fet altres vegades... em pose en marxa i quan tinga que parar a repostar aprofite per fer-me un tallat. Agarre l'autovia fins Carlet on ja em desvie cap a Montroi, Toris, Xest i abans d'arribar a Pedralba es posa la reserva. Arribant al poble em tinc que desviar per anar a la gasolinera. Reposte, tallat i em torne a posar en marxa.
Continue cap a Casinos i les Alcubles . L'altre dia li vaig vorer una foto a Vicent amb una avioneta, havia passat varies vegades per allí però no tenia la foto, així que blanc i en botella.... ORXATA!!!

Continue cap al Santuari de la Cova Santa, no pare perquè hi ha un andami a la façana que estropea la foto. Baixe cap a Altura i just abans d'entrar al poble em desvie cap Gàtova, pujant el Port de Xirivilla.... XULÍSSIM!!!! Amb bon asfalt però molt de ciclista. El port es el canvi de província i com tantes vegades.... al canviar de província canvia l'asfalt. Per a baixar no es tan bo perquè està molt parxejat.
Passe Gàtova, Marines, Olocau i entrant a Bétera cauen unes gotes. Continue fins el Bar Torino, molt prop de l'Ajuntament de València. Pare a la mateixa porta.

La copa del 2008 que no vam celebrar perquè estàvem apunt de baixar. Que passarà hui??? Difícil.... molt difícil... Impossible??? buffffffffffffff

Al bar hi ha una xicoteta exposició i com es evident.... està petat de valencianistes amb les camisetes del club. Havia pensat en dinar ací però com anit vaig treballar i no he dormit molt.... crec que es millor anar a dinar a casa per si m'agarra modorra després així que cap a casa. A un semàfor veig a un cosí.... Vicent o Manolo???? Això de ser bessons sempre es un 50% d'acertar o fallar jajajaja
Continue cap a casa per l'autovia on he arribat a les 14'10 i just 300 km. El mapa de la ruta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada