23/12/16

Riu Vernissa

Hui tenia intenció de fer una ruta llarga que ixqueren prou quilòmetres i no embrutar massa la bici.... Pues vaig a esmorzar a Llocnou de Sant Jeroni.
He eixit una mica tard, vaig cap a la via de servei i pel carril bici cap abaix direcció Montaverner. Continue cap al Pla de Missena i allí agarre el Camí Reial de Gandia. Passe la Pobla del Duc i continue. Després de creuar la carretera arribe a la Rambla del Pinet, baixa prou d'aigua i arriba als peus. Un poc mes avant al Riu Vernissa. Passa molta aigua.

Estava pensant si passava el riu o no.... he recordat lo del tio ixe de Finestrat i no m'apetia creuar perquè ademés de fondo portava molta corrent l'aigua. En això que arriba la retro i fa unes quantes passades.... ara si que no passe!!!!
Esta foto es d'un poc mes amunt..... impresionant fins on va arribar l'aigua per deixar les canyes ahí.

Puge fins la presa i busque el sol per a esmorzar. Em quede amb les ganes d'arribar a Llocnou, estic prop però no vull anar per carretera.

Després baixe fins el camí i comence a pujar per tornar per on havia vingut, hi ha "un poc" de fang.

Arribe una altra vegada a la Rambla del Pinet. Com tinc la bici i les sabates brutes de fang faig varies passades per netejar un poc. A la 5ª passada m'ha donat igual banyar-me les sabates.

Hi havia mes aigua del que en un principi pareixia, per això no m'he atrevit a passar el Riu Vernissa.

Continue cap a la Pobla del Duc i el Refugi Antiaeri de Missena, ara toca banyar-me de nou els peus per a creuar el Riu Missena, però quan arribe.... OSTIAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Han fet el pont de nou i ja no fa falta banyar-se.

Menys mal que l'han tornat a fer i a més ha superat la prova d'estes pluges, no com el d'Alboi. Des d'on he fet la foto fins on han arribat les canyes..... hi han almenys dos metres d'altura.

Continue pel Camí Reial de Gandia fins arribar a Montaverner i per la via de servei cap al poble, i just quan em dirigia cap a la gasolinera..... note una cosa rara darrere. Pare i pegue una mirada, no veig res raro.... allí parat canvie pinyos i plats i funciona be.... no se.... torne a pujar.... ALTRA VOLTA!!!!! CAGUENLAMAREQUELAPARIT!!!!! Que passa???? Mire pedalejant i em dona la impressió que duc la roda de costat. Pare pensant que s'hauria afluixat el cierre rapit i aleshores ho he vist..... HE PERDUT UN TORNILLO DELS TIRANTS!!!!

Vaig empentant la bici a la gasolinera i la netege. Vaig a la tenda de bicis.... ixe tipus de tornillo no el te. Per la vesprada vaig on la vaig comprar.... no te ixe tipus de tornillo.
MENUDA PUTADA!!!!!! DE VACANCES I SENSE PODER AGARRAR LA BICI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada