29/12/16

Prova tornillo

Este matí he arreplegat la bici i per la vesprada he eixit per provar-ho i verificar que funciona tot correctament. Com pel matí no he pogut emportar-me els punys de la moto i no tenia ganes d'embrutar la bici de fang he decidit anar a Ontinyent per arreplegar els punys.

Puge per la Colada de la Foia de Candel fins l'autovia i pel carril bici cap Aielo. Faig els 2.000 km anuals. Molt lluny dels que deuria de portar, almenys 1.300 mes com a mínim. 

Continue per la via de servei fins arribar al Camí Reial de Gandia. Continue pel Camí dels Batans, hi ha una solsida que em fa anar un tram a peu... setmana i mitja després de les fortes pluges i encara està aixina??? Arribe al poble i vaig directe al taller de la moto, arreplegue els punys i torne però ara per no passar per on està la solsida pegue un poc de volta per la carretera fins tornar a agarrar el Camí dels Batans després de la solsida. Continue pel Camí Reial de Gandia fins arribar a l'autovia. Per la via de servei fins Aielo i Per la Colada de la Foia de Candel fins arribar al poble.
Tot ok.... demà Rock'n'roll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada