25/10/14

Volta ciclista Fira de l'Olleria

Hui una altra ruta amb la bici, i ademés, molt ben acompanyat. Ademés dels meus fills també ha vingut el meu germà amb el xiquet.

Eixim passades les 9'00 del matí, els xiquets ja estaven desesperats de les ganes que tenien. Nosaltres es quedem els últims per anar tranquils. Baixem pel desvio cap a la carretera d'Alfarrasí. Anem per la Nacional fins passar Alfarrasí i es desviem cap a Benissuera, Sempere i Guadassèquies per tornar a eixir a la Nacional.
Es desviem novament cap a Benigànim, el poble on teníem contractat l'esmorzar. A les ultimes rampes Clara ha patit una mica. Però tenint en conter que l'altre dia estava amb febre s'ha portat com una campiona. En algun moment li he dit a Neus d'espentar i em deia que no, que ella podia..... QUE VALENTES QUE SON LES MEUES XIQUES!!!!!!
Tot i que érem mes de 100 persones hem pogut seure a una taula a l'ombra, a l'eixida feia un poc de frescor però a l'hora d'esmorzar ja feia calor.
Per a mi Brascada, acabat de fer deu d'estar mes bo.

Per als xiquets tortilla amb llonganissa.




Han tardat una mica en traure els "cafeses" i quan ens el traïen a nosaltres estaven dient d'eixir ja, cosa per la qual no ens hem pogut posar a la foto de grup, i com nosaltres mes gent. Fallo del bar per no tindre mes cambrers si sap que va tanta gent.
Es dona l'eixida i com Clara havia estat uns dies amb febre la puge a la furgona, Neus i Asier volen anar amb ella. Així que Arnau, Raul i jo continuem en la bici. El trajecte de tornada es el mateix exceptuant el pas pels poblets i anem directes a Alfarrasí i per la carretera cap amunt fins l'Olleria on hem arribat cap a les 13'15.
Ruta sense cap incident tenint en conter la gran quantitat de xiquets xicotets que van. El perfil de la ruta.

El vídeo de la prova.
https://www.youtube.com/watch?v=3S2zIlyaLx4&list=UUomPoH4qz1ItODyDFZs_iBQ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada