15/10/14

Ontinyent amb bici

Hui primera ruta "llarga" amb bici. Este matí he anat a la piscina i en tornar a casa i pegar un mos he eixit.
He pujat per Viart i pel carril bici cap amunt fins a la rodona. Novament pel carril bici fins arribar a la gasolinera d'Aielo. Ara ve la primera pujada forta. He agarrat una mica de velocitat i amb l'inercia he pujat la meitat de la costera, l'altra meitat amb el plat xicotet l'he pujada.
Arribe a Aielo i ve la segona pujada. Continue pel costat de l'autovia. Plat xicotet i pinyó gran i cap amunt. Pensava que em costaria mes, però com he pujat a poc a poc no he patit. Continue per la via de servei fins arribar al Camí Reial de Gandia. Vaig per este camí i després pel Camí dels Batans fins Ontinyent. Passe pel Bar el Tirador i al poc, pegue mitja volta i torne per on he vingut.

Primer pel Camí dels Batans fins el Camí Reial de Gandia i després per l'altre costat de l'autovia fins arribar a Aielo. Torne a creuar el barranquet per arribar a la gasolinera. Esta vegada si que he tingut que posar peu a terra ja que per este costat es mes empinat. Continue pel carril bici fins la rodona de l'Olleria i baixe per anar altra vegada cap al Camí del Ras i arriba a l'Olleria amb mes de 36 km.
Ruta un poc llarga però a ritme tranquil. No em fa mal ni el peu ni el genoll, però si el cul. Fa falta rodar un poc mes.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada