8/12/13

Otos-Torre Carricola-Atzeneta

Hui també he tornat a eixir amb la bici, una altra ruta rodaoreta. Hi ha que posar-se ben en forma i anant fent lloc per als torrons. Volia anar cap a la Torre de Carrícola, hui també estava el cel emboiregat. Fins el quilòmetre 10 no he vist el sol.

Deixe el carril bici que va pel costat de la carretera per creuar el Riu Missena. Després també he vist uns animalets extraviats.... llàstima no dur una "fragoneta".

Continue pujant pel camí del Barranc de la Marjal fins arribar a Otos. Castell de Carbonera al fons amb el cel ben clar.

Primer em creua amb dos ciclistes per separat i després amb un grup molt nombrós mentre vaig pujant pel Camí del Meler fins arribar a la Torre de Carrícola.

Vista de l'interior.

La boira que m'ha acompanyat bon tros del camí es veu enganxada al fons de la vall.

La Torre des de fora.

Havia pensat en baixar fins Carrícola per la senda però com no tenia ganes d'anar per carretera després he tornat a pujar a la pista i he continuat cap a Atzeneta. Vaig per la Sèquia i pel Camí d'Albaida fins arribar a l'estació de tren i cap al Circuit de Motocros d'Albaida i creuar el Riu Albaida i agarrar el Camí Reial de Gandia fins Montaverner i cap amunt pel Camí de les Hortes fins arribar al poble.

Poc mes de 42 km quasi sense parar encara que tampoc a un ritme ràpid i en casa dutxat abans de les 12'00. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada