22/12/13

Carrera del Pavo Bocairent

Ahir dissabte es va disputar la "carrera del pavo" a Bocairent. Una prova que consistix en fer un recorregut amb la bici i el temps que s'aprope mes a la mitja de tots els participants es el que guanya el polit.

Un poc passades les 15'30 vam començar a eixir tots els participants, en concret jo vaig participar amb el meu fill i vam eixir els primers. No vam fer la volta per a xiquets i vam fer la de majors, nosaltres en concret 26 km. 

Per la Font de la Canaleta cap amunt fins la rodona d'entrada a Banyeres i pel Camí de Beneixama i el Camí dels Arriers fins la Subestació Elèctrica on estaven els voluntaris de la Creu Rotja que donaven suport a l'Organització i mitja volta i per on havíem anat tornàvem.
L'anada es quasi tot costera amunt i la tornada quasi tot costera avall.

Una vegada a la Plaça de l'Ajuntament, punt d'eixida i arribada es va traure la mitja entre tots els participants per vorer qui s'adujicava el premi. Òbviament nosaltres no tendríem cap opció de guanyar el premi però vam passar una bona vesprada, sobretot el xiquet que anava passant per tots els tolls.

Es va portar com un autèntic campió. El perfil de la prova.

Ací podeu vorer un xicotet resum de la volta que vam fer nosaltres tot just en dos hores.
http://www.youtube.com/watch?v=ZNSiB3pLGuk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada