29/11/13

Fabra assassina RTVV

Anit amb "nocturnidad y alevosia" es va tallar l'emissió de Nou radio. Estava sentint la Taula Esportiva després del partit del València i poc després vaig deixar de sentir la radio.... en un primer moment vaig pensar que no rebia senyal a eixe lloc en concret on estava però després de mourem de lloc i no sentir res ja vaig pensar.... ja ho han tallat....

En Nou ( Canal 9 ) han estat emitint tota la nit. Els guardes de seguretat no deixaven entrar als treballadors, la policia ha tancat les portes i els treballadors han tingut que entrar per les finestres. Passades les 9 del matí ha entrat a les instal·lacions de la TV la Presidenta de l'Associació de Victimes del Metro de València Beatriz Garrote per primera vegada en 7 anys corrent mentre li obrien portes atrancades.

Fa un temps es va prohibir que els repetidors d'Acció Cultural emitiren TV3 i ara ens prohibixen vorer Canal 9. Els valencians som ciutadans de 2ª categoria, ja no podem vorer una televisió en la nostra propia llengua. A les 12'19 del 29 de novembre del 2013 Canal 9 ha emitit per última vegada.

DEP



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada