10/11/13

Gran Premi de Xest. Diumenge.

Hui era el dia gran, el dia de les carreres.... el dia dels Campionats. Es decidien dos, el de Moto3 i el de MotoGP.
A les 7'00 del matí ens ha tocat alçar-nos per a arribar prompte al circuit. Després d'uns breus minuts de cua fins arribar al circuit, a les 9'10 ja estàvem aseguts a la grada.

Hem vist els Warm-up de Moto2 i MotoGP i després hem anat a pegar una passejada, els Power Rangers també estaven per allí.

Arnau ha fet una carrera amb ells al simulador, llàstima que no tenia forces per girar la moto.

A continuació hem anat altra vegada a la grada i tranquil·lament hem esmorzat i al poc ha començat la carrera de Moto3. Ha estat disputada entre els tres aspirants al titol, una vegada ha caigut Salom s'han quedat sols Rins i Marquez... llàstima que no ha guanyat Rins.

Després ha vingut la carrera de Moto2.... un altre carreró i ademés guanyat per Nico Terol. Ha eixit primer Pol que ha obert un xicotet forat però al poc ha caigut i Nico s'ha escapat clarament.

Enguany el circuit estava ple, no com l'any passat.... es notava que estava MotoGP per decidir.

Després d'una exhibició d'acrobàcies aèries, li ha tocat el torn al plat fort de la jornada, la carrera de MotoGP amb el Mundial en joc. La carrera ha estat disputada, Giorjo lorenzo volia fer tapó i no deixava passar a Pedrosa fins que ací han tingut que anar-se'n els dos llargs.

A partir d'eixe moment la carrera s'ha trencat..... Pedrosa ha perdut unes posicions i Marquez ha aprofitat per tirar un poc fins que Lorenzo l'ha tornat a passar. Pedrosa ha remuntat fins posar-se segon deixat passar per Marquez que així era Campió del Mon encara que guanyara Lorenzo.

Els fotògrafs no es perden ni un detall.

Després ha vingut lo pitjor de tot..... eixir del circuit amb el cotxe. En moto eixim ràpidament però enguany hi havia mes gent i amb el cotxe no eixim tan rapit i hem tardat un parell d'hores en eixir fins l'autovia. El vídeo resum de les carreres. http://www.youtube.com/watch?v=-5Hv_YgnmT4
 L'any que ve...... mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada