17/2/13

Quintana amb Huinocaurem

Este matí tocava ruta amb la bici. Com érem pocs i no teníem cap ruta prevista els he fet a Juanvi i Sergio la proposta d'anar amb la gent Huinocaurem i els ha paregut bé. Així que hem anat cap a La Gaveta i hem baixat el Port. Estàvem esperant que arribaren i ens trobem a uns de Cocentaina que suposadament venien amb els de Xàtiva però al donar-los el "Bon Dia" ni ens han contestat, pareix que anaven una mica de "sobradillos". Menys mal que els altres del grup si que han saludat i fins i tot parlaven.
Anem un tros per dins del Barranc de Sanchis i ja passat el Mas, baixem la sendeta de la Lloma de Goçalvo i entrem per dins del Barranc de Caturla per arribar a la Casa de Quintana i la seua Font.
Una vegada creuada la carretera de la Serra Grossa ens hem despedit dels companys de ruta, ells anaven a fer la Trialera d'Alboi i nosaltres hem anat per la senda de la Cova negra cap a Bellús.

Una vegada a Bellús directes al bar, ja eren quasi les 11'00 quan hem arribat. L'antic bar cultural ha canviat d'amo i ara es diu Del Poble. L'entrepà que he demanat era de truita d'alls tendres i llonganissa. Gran de tamany però 6€ per als temps que corren està al límit. 

Una vegada recuperades les poques forces que havíem gastat ja ens hem dirigit cap al poble. Per la Casa de les Vaques fins El Salido i cap amunt a l'Assagador de Bellús fins el poble on hem arribat sobre les 13'00 hores amb quasi 35 km.

El perfil de la ruta.


3 comentaris:

  1. com te cuides Rafa..... hui tenia pensat eixir amb david per alli amb la mojo de enduro.... pero tinc a la famili maleta i el retornament se aplaçara......

    ResponElimina