10/2/13

Romaguera sense pateo

Este matí he eixit soles amb la bici, l'altre dia vaig canviar les pastilles dels frens i alguna que altra vegada toquen el disc i fa un soroll prou molest, apart de que frena la bici. Així que he optat per anar a baixar la Trialera de Romaguera i que es desgasten un poc jejejejeje.
Primer he baixat per l'Assagador de Bellús, creuar les Comportes de l'Embassament i pel Camí de la Vereda de Ganados fins el Camí vell de València. esta es una zona on hi han unes plaques prohibint el pas de motos per ser una "Zona de protecció paisatgistica".... en canvi m'he trobat borses de fem i això....


He enviat un mail a l'Ajuntament de Benigànim però ja m'imagine el cas que van a fer. Un poc mes avant arribe a la Font de la Solana. 

Continue pujant per la forta rampa de formigó del 28% mentre uns altres bikers baixen per ella. Sense perdre mes temps arribe a l'inici de la baixada, em pose les protes i munte els nous accessoris de la Gopro per a gravar des d'un altre angle i comence la baixada.
He fet la primera baixada i la pujadeta fins arribar a la senda que baixa des de la creu i baixe un poc mes fins arribar al tallafocs de la línia elèctrica. Canvie la càmera de lloc i la pose a l'arnés per a fer la segona baixada fins la via del tren. Es una baixada espectacular amb molta peeeeeeeeedra solta.

Una vegada baix em dirigisc cap a la forta pujada asfaltada que fan a la volta a peu de Benigànim per a tornar a eixir al Camí de la Vereda de Ganados. Torne a passar per les Comportes de l'Embassament i Bellús per anar pel Salido. Allí he vist a la gent de Protecció Civil amb altres persones plantant arbres, llàstima no saber-ho per anar amb els xiquets.
Continue per la Font dels Caçadors i La Ponta per dins del Barranc de l'Alegre, hi ha un tros que hi ha que empentar la bici però la resta es pot fer. Torne a pujar a l'Assagador fins Caputxins i a casa.

El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada