9/2/13

Fira de l'embotit Requena

Este matí hem anat a Requena amb la moto a comprar un poc d'embotit. Així de pas estrene uns pantalons de cordura que m'he comprat. Entre unes coses i altres hem eixit una mica mes tard del previst així que en conter d'anar per Montroi hem anat per l'autovia.
Fins que no hem arribat a Bunyol quasi no hem notat vent, a partir d'allí es notava el vent i mes fred. Una vegada hem arribat, directes fins el Recinte Firal on feien la Fira. Comprem uns tickets de degustació i a esmorzar, evidentment amb vi de la zona per a entrar en calor.

Escuadrinyant per allí de carnisseria en carnisseria ens trobem amb Miguel i senyora.

Una vegada esmorzats i cafetejats ens hem anat els 4 amb un bus urbà i que ademés era debades fins el centre del poble per vorer les coves que hi ha baix de les cases.
 


Després de visitar les coves ens hem anat a buscar una visita guiada gratuïta per la vila, ha durat sobre hora i mitja i una vegada acabada hem anat a dinar a un bar que havíem sentit comentar. Com havíem esmorzat tard no teníem massa fam i només ens hem demanat una amanida i un plat d'arrós amb "Güeñas". Es arrós caldós amb bledes, fesols, embotit i rovellons.

Hem acabat de dinar i eren les 16'00 hores, així que amb el bus gratuït hem tornat al recinte firal per comprar embotit. De la Carnisseria Encarna Llonganisses amb faves i alls i salxitxó amb nous. De la Carnisseria Mari Luz sobrassada de taronja i xoriç al cava. I de l'Associació de Panaders un "Bollo".... que es una coca amb llonganissa i cansalada. No fa falta que diga que tot està bonísim.

Una vegada fetes les compres.... carretera i manta.... per l'autovia fins Xest i per Godelleta cap a Montroi i l'Alcudia on hem tornat a agarrar l'autovia. Per ací l'oratge era completament diferent a Requena.... allí feia vent, estava núvol i feia fred.... per ací gens de vent, sol i una temperatura molt agradable que quasi donava ganes de continuar en la moto fent quilòmetres. Els pantalons tot i ser d'estiu no passes fred, espere que en estiu i amb les cremalleres obertes si que es note frescor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada