18/12/11

III Cristmas Classics Sant Vicent del Raspeig + Demo Trek

Hui he anat a fer la III Cristmas Classics de Sant Vicent del Raspeig, l'any passat ja vaig estar i enguany he repetit. També he anat amb el meu germà Dani.

Al mateix temps es feia una Demo Trek. Et deixen provar la bici que vulgues, només tens que apuntar-te uns dies abans i deixar el DNI.


Només arribar hem anat a arreplegar els dorsals i després a per les bicis que ens deixaven. L'any passat vaig provar una Remedy, però no era el tope de gama. Enguany si que he provat la tope de gama, però ha sigut una Fuel EX 9'9.


Preciosa.... però son 7.000 € de bicicleta.
http://www.fabreguesbicicletas.es/bicicletas/prod/fuel-ex-99-oclv

També ens han oferit un poc d'esmorzar al mateix Demo, xocolate amb xurros.


Una volta amb els dorsals a les bicis hem anat a escalfar un poc i al mateix temps ajustar l'altura del seient i les cales. Enguany també estava Sergio Mantecón però no l'he vist, també hem arreplegat unes begudes d'un dels patrocinadors. Tot seguit ja ens hem disposat a col·locar-nos per a l'eixida.


Ens he posat per la meitat mes o menys i només donar-se l'eixida la gent ha eixit a foc seguit. Jo anava xino xano pels carrers de Sant Vicent mentre anava avançant-me molta gent. Uns camins de casetes per les afores del poble i ja el final de l'asfalt, en quan ha començat la pujada he començat a avançar a gent.

Anava xarrant amb un home i comentant coses de la bici mentre fèiem broma, una volta dalt de la primera pujada he fet una foto ja que hi havia una bona vista.


Després d'una breu baixada hem pujat un poc i l'avituallament, on he parat per a menjar i beure i continuar xarrant amb l'home d'abans.

Tot seguit començava una altra pujada, esta, la mes dura de totes.... de fet es diu "La Japuta", una volta dalt també he fet una foto, encara que pareix que siga pla puc donar fe de la pendent que es veu al perfil i com puja la gent espentant la bici, a mi m'han faltat uns 20 metres per arribar dalt pedalejant.


A continuació ha vingut una bona baixada, primer duia davant gent que hem feia posar el peu a terra per llocs que es podia baixar fàcilment, així que anava demanant pas i donant les gràcies a qui ho feia. En un punt he vist que la gent estava enganyant-se de camí a pesar d'estar ben marcada la ruta, deu ser l'inconvenient de conèixer la zona i no anar mirant les marques. Així que els he avisat i he anat pel camí correcte, cosa que m'ha vingut bé perquè així no duia a ningú davant.

Una volta baix un poc de planejament per asfalt i després novament cap amunt, ací hem tornat a passar per l'avituallament, però com ja venia baixada no he parat. Esta baixada no era tan tècnica com la primera, de fet era prou ràpida, rapidisima.... quina passada de baixada.... curvetes, peralts, tobogans... anava a sac... quina canya de bici.... que fàcil que es dur-la, frenar, girar... ha sigut un pasote avançar a tanta gent, es noten els anys i que saps regular-te jejejejejeje.

Una volta baix hem arribat a la zona dels camins de casetes que havíem passat al principi, però esta volta cap a baix. Després una senda i arribada a meta.

Només arribar he anat a tornar la bici, es un autèntic canyó.... una màquina de matar.... puja de luxe (exceptuant al paquet que la duia), baixa de meravella, frena de puta mare, etc etc etc.... clar amb els 7.000 € que val ja pot ser bona ja. Les cobertes que du m'han agradat molt, de fet com la meua de darrere està gastada vaig a comprar-me eixa.

Després de tornar la bici i d'oferir-me per a netejar-la i engrassar-la jejejejejeje encara que la xica que estava de mecànic no ha volgut he anat a menjar i beure. Hi havien varies taules com esta, un tirador de cervesa i un camionet amb refrescs.


L'any passat ja em va agradar l'organització, enguany també. Es una marxa perfectament organitzada, hi ha molt de menjar i beguda.... i com no.... pots provar uns bicicletons d'escàndol. L'any que ve repetiré novament. Un 10 SI SENYOR.

Després de duxar-nos, també hem vist a Pep al circuit de BMX..... sobraaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!
El perfil de la ruta.;)

7 comentaris:

  1. Doncs la veritat després de llegir-te em donen ganes d'agafar la bici i fer alguna marxa d'aqueixes, bo primer em tendria que comprar una bona bici perquè la que tinc és de risa a més el que em tira per a arrere també són les baixades ja que jo baixe cagat i en por,je... :-)

    ResponElimina
  2. A mi el que mes m'agrada son les baixades.;)

    ResponElimina
  3. Rafel mira lo que diu el diari Lavante,respecte on naix el Clarià ;-)a veure si fa falta dur a un Catedràtic expert en rius...je au

    http://comunidad.levante-emv.com/galeria-multimedia/Comunitat-Valenciana/siete-maravillas-naturales-Comunitat-Valenciana/36102/6.html

    ResponElimina
  4. Ahí brolla aigua.... però no es el naiximent del riu... mira a wikipedia jajajajajaja

    http://es.wikipedia.org/wiki/Clariano

    ResponElimina
  5. Ok doncs ja està clar el tema..si el meu amic d'Ontinyent m'ha dit que allí brolla l'aigua i que podia ser que nasquera a Bocairent,però té molts dubtes de que el Vinalopo nasca també a Bocairent,je,je bé no anem a discutir..jo ja sé el que volia saber,gràcies..ja,ja au fins aviat :-)

    ResponElimina
  6. Doncs també naix el Vinalopó entre Bocairent i Banyeres de Mariola ho he vist en la Wikipedia,res que tens raó,au et dec una,je...

    ResponElimina