27/12/11

Barranc dels Tarongers

Hui nova eixida amb la bici. Esta vegada he fet una cosa diferent al que faig sempre.... la ruta no era circular.

Acostume quan tinc que fer-li alguna cosa al cotxe, deixar-lo al taller i fer una ruta mentre li canvien l'oli. Però esta vegada com tenen que fer mes coses, el que he fet ha sigut deixar-lo al taller.... i tornar a casa amb la bici.

He eixit del taller prou tard, ja passaven de les 12'00 i per la Font d'En Ferris i Els Corrals cap al Barranc dels Tarongers. L'ultima vegada que vaig passar per allí, va ser una setmana després de l'incendi per vorer les conseqüències. Ara continua pràcticament igual.

Ha començat a eixir brossa, però les argilagues encara no han eixit i els pins.... no eixiran.

A les parts mes baixes del barranc si que es veu una mica mes verd, sobretot a vora riu. Hi havien unes quantes persones fent escalada.

Una vegada he eixit del barranc, m'he encaminat cap l'estació d'Ontinyent. En conter d'anar per la Senda dels Enginyers, he pujat per la pista per arribar dalt del Torrater. He pensat que avançaria mes i arribaria mes prompte a casa.

Arribant a la Font del Patge, he parat per fer una foto, muntonades d'estes hi han moltes.

Una vegada baix, he anat cap a l'estació d'Albaida, pel Camp de Motocròs s'ha posat a xispejar però ha parat prompte i arribant a l'Olleria han caigut mes gotetes però res seriós. He arribat passades les 15'00 hores tardant un poc menys de tres hores en fer els 38 quilòmetres.

El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada