30/12/11

l'Olleria-Bocairent

Hui nova ruta amb la bici. Esta vegada he fet el mateix de l'altre dia.... però al contrari. He anat des de l'Olleria fins a Bocairent amb la bici per a arreplegar el cotxe.

Este matí també hi havia una bona gelada, al igual que l'altre dia els bancals estaven blancs de la rosà, però ademés també he trobat xarcos amb l'aigua congelada.

He anat fins Montaverner per agarrar el Camí Reial de Gandia cap a Albaida i Atzeneta. Pujant cap a la Font del Patge he vist que els d'Iberdrola ja estan tirant cables per les torres.

Al arribar a la Font del Patge he vist una cosa que l'altre dia no em vaig donar conter.... han llevat la taula que hi havia davant la font.

El problema no es que la lleven per a passar els camions i les grues... es que l'han trencada.

He continuat pujant fins dalt del Torrater, i he baixat per la trialera que du al Mas de Vicedo.

Es poden disfrutar d'unes bones vistes.

He continuat baixant la trialera, encara que es massa tècnica per a mi... massa pendent i massa pedra solta. Fins arribar a la via del tren. No he pogut fer mes fotos perquè m'he quedat sense piles. Una vegada a la via, he anat cap al Mas de Vicedo i per l'Ermita de la Verge de la LLum cap al Pantanet d'Alfafara fins arribar a la Via Verda i Bocairent.

Una ruta de quasi 40 km he tardat un poc mes de 3 hores.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada