31/12/11

Ruta cap d'any amb freeambres i cucs

Hui ruta amb la bici per a despedir l'any ciclista. M'havia convidat Jordi de l'Alcudia per anar amb ells i cap allí que he anat.

L'eixida era una mica tard, a les 8'30. Quan he arribat ja estaven tots els de la Penya el Cuc allí, en total érem 30 bikers i després de fer una senda hem arribat a Carlet per arreplegar a Manolo.

Hem anat per un camí asfaltat fins arribar dalt d'un port on ens hem separat... la majoria ha anat a baixar una sendeta i els altres hem anat a menjar un poc de torró.

Primer es baixa una senda amb molta curveta fins arribar a un camí, remuntem un poc i es desviem per a fer la Trialera Oculta. Primer te una zona prou tècnica, després d'haver-la baixat he recordat que per allí vam baixar en la Darksesions. Aquella volta baix baixar a peu i esta damunt la bici jejejejejejeje que content que m'he quedat. Gràcies a Jordi que anava esperant-me.

Hem continuat baixant, també hi havia algun repexonet i continuàvem baixant. Que bonica que es esta zona.

Prou quilòmetres de senda per dins del barranquet disfrutant d'un bonic paisatge fins arribar baix de tot i eixir a un camí. Ens crida Polo que ja està al bar i li demane'm els entrepans. Una volta al bar s'assentem on podem... el bar està petat de ciclistes.

Amb tanta gent al bar es normal que el servici fora lent, però l'espera ha merescut la pena.

Que bo que estava l'entrepà, carn de cavall.... per a xuplar-se els dits. Després dels xupitos i els cafès, tornem cap al poble pel mateix lloc que havíem anat deixant a Manolo abans i fent la sendeta que havíem fet de bon matí.
Arribem a l'Alcudia i ja son mes de les 13'30, ja no es hora per a la cervesa sinó arribaré massa tard al poble.

Gran dia, una ruta molt xula amb un bon esmorzar i molt bona companyia. Gràcies per haver-me convidat a passar un matí tant bo.

El perfil de la ruta.

2 comentaris: