10/12/11

Ruta per la costa alacantina

Hui tenia previst eixir amb la bici, però.... anit no me'n vaig recordar de posar el despertador i quan m'he despertat ja eren mes de les 9'00. Així que.... aprofitant que hui estàvem de novençans, ens hem anat amb la moto a pegar una volta i passar el dia.

Hem eixit un poc passades les 10'00 i encara feia una mica de fred, després d'abrigar-nos be ens hem dirigit cap al Port de la Carrasqueta.

Al baixar hem parat a la Venta Teresa per fer-nos un calentet, i s'estava molt calentet.

Després hem reprès la marxa i hem anat fins Sant Vicent del Raspeig per visitar el Trek Store i vorer quina bici hem deixaran per a la setmana que ve. Hem continuat cap a Sant Joan d'Alacant i El Campello fins a Benidorm. Hem parat a la mateixa porta del Bali, eren les 13'00 hores i passejant hem baixat fins la Cala de Finestrat, un lloc molt bonic i molt tranquil.... almenys en hivern.

Hem pegat una passejada per un mercadet i hem tornat per a dinar a un restaurant que havíem vist un menú de tres plats per 12€. Com encara era prompte hem agafat bon lloc.

El primer plat hem acordat demanar-lo diferent per a compartir-los. Una amanida i paté.

El segon plat jo he demanat un arrós a banda i Maite un saltejat.

Mentre estàvem dinant hem vist com varies persones han entrat a banyar-se.... un 10 de desembre??? un poc exagerat.

El tercer plat tampoc hem coincidit, jo costelles i Maite lluç.

Després també ens han tret un gelat de postre. La veritat es que estava ple. El dinar de prou qualitat i sobretot molt barat per a estar a 5 metres de la platja.... imagine que en estiu este mateix menú serà mes car.

Hem eixit de Benidorm a les 16'00 hores i per Altea, Calp, Benissa, Gata de Gorgos hem arribat a Oliva on hem anat a fer-li la visita a la meua germana. Després per la Font d'En Carrós cap a l'Olleria on hem arribat sobre les 17'45 amb 255 km.

Ací està la ruta en mapa de google.

2 comentaris: