8/12/11

2ª Bikerent

Hui rutó amb la bici. El 2º Bikerent.

A les 8'00 del matí i com uns claus hem eixit Pep i jo des del poble cap al Montcabrer. Feia una mica de frescor, però res seriós. Anàvem pujant pel port fins arribar dalt i per la Senda dels Cavalls cap a Sta. Barbara on si que hem vist senyals de fred.


Quan hem arribat al Mas de la Foia Ampla hem vist uns cavalls esmorzant.


A partir d'este moment ja tocava espentar la bici, sobretot jo.... ja que Pep si que anava pedalejant i a espentat prou menys que jo. Una volta al Cim el primer que hem fet ha sigut esmorzar i després deleitar-nos amb les fantàstiques vistes que hi havien des d'allí dalt, quasi 1'400 metres.


Una volta hem reprès la marxa hem anat cap a les Penyes Monteses on es podia vorer una vista d'Alcoi des de la mateixa senda.

Al arribar quasi baix de tot, ens hem desviat per la Senda de les Fonts, que no se si es diu d'eixa manera, però ja que hi han tantes fonts jo li dic així.

Després hem continuat baixant per la Txeca, esta ha sigut la baixada en que mes ha disfrutat Pep, de fet no li he vist el pel. Una volta baix ja ens desviem cap a la Font de Mariola on hem fet una paradeta per a reposar aigua i descansar, encara que quan hem arribat al Camping hem tornat a parar per a fer-nos un refresc i menjar alguna cosa.

Tot seguit ja hem enfilat cap a l'última baixada del dia, La Mola. esta Pep la coneixia i encara li he vist menys el pel que a l'altra tot i que jo he baixat prou ràpid a pesar del fang que hi havia. Una volta al Mas de l'Alboret reposar aigua i xarradeta amb Xavi i cap als cotxes. Hem arribat al poble a les 14'30 després d'un fantàstic dia.... tant per l'oratge com per la ruta com per la companyia, no tots els dies tens el privilegi de pedalejar amb la companyia de tot un CAMPIÓ D'ESPANYA.

El perfil de la ruta

2 comentaris:

  1. Quin resum més bonic... es nota que heu disfrutat i nosaltres també al vore les fotos i llegir aquestes paraules

    ResponElimina
  2. Gràcies Alicia, almenys jo si que ho he pasat bé, espere que a Pep li haja agradat tant com a mi.;)

    ResponElimina