1/8/10

Cortafuegos d'Enguera

Hui he fet una volta espectacular, ademés he aprés unes sendes noves que eviten asfalt i unes altre que retallen km a la ruta que jo coneixia.

Havia quedat amb Ramon i David de Xàtiva per a anar al tallafocs d'Enguera, aixina que he tingut que matinar ja que havíem quedat a les 7'30 al polígon d'Alcudia.

M'he alçat a les 6'25 del matí, ja ho tenia tot preparat només tenia que arreplegar-ho i eixir. He començat pujant per la Barraca, baixant el port i anant a Canals i cap al Polígon d'Alcudia sense perdre temps anant per sendes. Una volta allí només he tingut que esperar uns minutets ja que han arribat prompte i hem eixit.




La 1ª part de la ruta la conec i la vaig fer fa molt poc de temps, era pujar la pista que va pel costat del castell de Montesa fins al Corral de Campanilla, hui he sabut que eixa pista es coneguda com La Selectiva.

Una volta dalt hem anat planejant fins arribar a l'inici de la baixada, es un supertiraleron que te cagas por la pata el macho. Es pot dividir en tres parts, a la 1ª part comença fàcil però ràpidament guanya pendent i escalons complicant-se molt per ser molt tècnica, la 2ª part es un puja-baixa pel costat dels pins acabant en dos escalonacos.

Després hi ha que pujar un 200 metres de pista, i comença a baixar novament. Esta 3ª part ja es mes fàcil i ademés està arreglada ja que abans hi havien moltes travesses i ara en algun lloc han posat unes baranes de fusta per a evitar que la gent no vaja estropeant-ho tot, la qual cosa hem pareix perfecte. Per ací David ha tingut problemes amb la cadena que després s'han repetit i li han amargat un poc la ruta.


Una volta baix ja eren les 10'00, aixina que ens hem encarat al bar per a esmorzar, l'entrepà estava molt bo però el preu depen del que demanes aixina que no ens ha paregut bon lloc.



Després d'esmorzar ja eren quasi les 11'30 i lorenzo ja picava, ací he aprés unes sendes que van des d'Enguera fins al Riuet d'Alcudia on quasi no es toca asfalt i ademés he retallat km de la ruta, passant per un bike-park que feria les delícies de Tino.




Quan hem arribat al Riuet d'Alcudia ja eren mes de les 12'30 i apetia un banyet.



A Canals ens hem separat ells cap a Xàtiva i jo a pujar el Port.... mamma mia que caló!!!!! He arribat dalt prou cansat notant la inactivitat i sobretot la calor ja que he arribat a casa a les 13'30.
El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. hola Rafa,ya veig que has arribat a les 13'30 y hauras patit amb el lorenzo. yo y el David hem arribat a base de unflar la roda de la fuji cada dos per tres,ha segut una volta amb problemes tecnics pero molt bonica,la propxima toca la del benicadell. adeu xic estem en contacte.

    ResponElimina
  2. Siiiiiiii... tinc els muscles rotjos de tant que em va pegar el sol jajajajajaja

    ResponElimina