28/8/10

VII Pujada a la Font Freda

Hui s'ha disputat la 5ª prova del Circuit de la Vall d'Albaida, la tercera per a mi. Era a Atzeneta i es pujava a la Font Freda pel mateix recorregut que l'any passat, per la qual cosa tenia el eixe temps de referència.

Ahir va fer una calor brutal amb un ponent ofegador, però hui, a pesar de fer calor també corria una miqueta d'airet que ha deixat un dia excel·lent per a córrer, de totes maneres procurava anar ben hidratat.

S'ha donat la eixida i hem començat a pujar, el primer km m'ha eixit a 7'40..... moooooooooooooooolt relaxat, de seguida he començat a adelantar a gent, incloent a prou gent de l'Olleria, primer les xiques del club, després a gent que no es del club i després a xics que si ho son com Mauro, dos nous e inclús a Boireta de Montaverner.


Anaven passant els km i anava incrementant el ritme i baixant la mitja, una volta dalt a la creu ja era tot cap a baix, els dos primers km de baixada no adelantava a ningú a pesar del ritme que duia, aixina que l'he incrementat un poc mes i anava a 4 el km i aixina que aconseguit arribar a meta esprintant. Darrere de mi ha entrat la primera xica de la cursa. He aconseguit baixar de l'hora i he reduït un minut el temps respecte de l'any passat.

He entrat a meta amb un temps de 59'48 a la posició 101 de la general.... ja quasi que entre entre els 100 primers. A la meua categoria he entrat el 33. Mentre que l'any passat vaig entrar el 126 i el 85 de la meua categoria..... la millora es evident.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada