6/1/20

Reis Canyada

Hui la tradicional ruta del Club Ciclista Bocairent per anar a La Canyada a vorer als Reis Mags i al pobre Simó que estava pelant-se de fred.

Arribe a Bocairent a la Casella del CC Bocairent i encara no hi ha ningú. Son les 7'50, es de nit amb un poc de boira i marca 4º C. Comença a arribar la gent i baixe del cotxe per a baixar la bici. Uns minutets de cortesia i eixim. Fa frescor, però menys que l'altre dia. Comencem a bon ritme cap a Sant Antoni, creuem la carretera cap al Posolo i continuem pel Camí de Beneixama. Pel Camí dels Traginers la boira desapareix, però quan tornem a baixar pel Camí dels Arriers la boira torna. 
Fem un tros de carretera fins que arribem al Cementeri de Beneixama, uns caminet entre els bancals fins que agarrem el Camí del Cabdet fins la Casa de la Solana i creuem la carretera per arribar al poble. Entre Beneixama i La Canyada hi havien mostres evidents de la gelada que ha caigut per la nit. Son les 9'20 i encara no hi ha ningú pel carrer, així que anem a esmorzar.


Una vegada esmorzats.... i ben relaxats.... anem a fer-se alguna foto, Ses Majestats ja se'n anaven.

Hem tingut que posar-se davant d'ells per a fer-se una foto.

Com ja he dit el pobre Simó estava pelat de fred, ni unes calces.... pobre, tenia que arrimar els peus al foc per a calfar-se.

Reprenem la marxa pel Camí del Portell cap al Camp de Mirra i pel Camí dels Molins parem per a fer alguna altra foto.


Continuem cap al Salse. Fem un xicotet tros per dins del Riu Vinalopó i la via per a tornar al Camí dels Molins i arribar a Banyeres.Agarrem la Via fins a l'Ermita de Sant Antoni, i pel camí fins arribar al poble abans de les 13'00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada