22/7/18

Nocturna Bocairent

Anit la tradicional Nocturna de Bocairent, com es habitual al Club Ciclista Bocairent es tracta d'una ruta ciclo-gastronòmica. En la que es disfruta d'una bona ruta en bici, un bon sopar i risses.... moltes risses. Crec que érem 24 persones.
Passades les 20'00 hores ens posem en marxa. Anem cap a Pastetes per agarrar el Camí de Ponce.

Continuem per la Pista de la Replana on ja enxufem les llums just abans de començar a baixar.

Parem davant d'un dipòsit després d'una baixada ràpida per reagrupar-nos..... jo crec que he pujat per ací amb Carlos i els Mataos.

 Continuem baixant per la Rambla dels Molins fins arribar al Camí dels Arriers i anar esquivant els conills que es creuen pel camí.... bé.... a tots no.... han hagut un parell que s'han quedat espatarrats.
Agarrem el Camí dels Molins fins arribar a la Casa Rural del Riu on tenim encomanat el sopar. Es tracta d'una casa rural al camp, amb unes bones pinnades on tenim les taules per sopar i unes safes amb cervesa fresca esperant-nos.

Varies vegades han tingut que tornar-les a omplir.

de seguida ens sentem a sopar perquè hem arribat un poc tard. Primer pericana, formatge, pernil i tortilla mega-grossa.

Continuem amb xulles, entreverat, llonganisses, botifarres, xoricets i pollastre



Que manera de patir.... senyooooooooooooooooooooooor.... que dura que es la vida del ciclistes aficionats. Mentre anàvem menjat i bevent no hem parat de riure. Després fruita, gelat i cafè. Tot per 20€. PER A FLIPAR!!!!!!

A la 1'30 ens posem en marxa. Després de tant de temps parats costa posar-se en marxa. Primer el ritme es molt relaxat per la via. Quan arribem a Banyeres el ritme comença a ser mes alt, fins arribar al lloc d'eixida. Els forasters se'n van, els demés anem a la Plaça de l'Ajuntament per a fer-se la foto final.

Excel·lent vesprada-nit amb bici. He passat per llocs que feia molt de temps que no passava i per altres que no ho havia fet mai. Amb un bon sopar i una ambient acollidor que no fa mes que ganes de repetir. Al final hem fet un poc mes de 50 km i ja porte mes quilòmetres enguany que en tot l'any passat.... i encara no han començat les vacances.

1 comentari: