30/6/18

Platja Dénia

Hui ha sigut la tradicional ruta ciclo-gastronòmica del Club Ciclista Bocairent per anar a la platja de Dénia a banyar-se i dinar.

Però com va dir Jack el Destripador.... anem per parts.
A les 6'00 del matí sona el despertador, carregue trastos i cap a Bocairent on arribe un poc abans de les 7'00. Comença a arribar la gent.

Mentre preparen els avituallaments, paguem la ruta, carreguem les motxilles al camió i eixim.

Son les 7'15 quan es posem en marxa, fa una frescor excel·lent per a rodar en bici. Per la via cap a Alfafara, Muro i Gaianes on fem una parada per a reagrupar-nos. Cadascú aprofita el temps com creu convenient jajajajaja

Continuem cap a Beniarrés i parem al primer túnel per a esperar al que havia punxat.

Continuem per la part mes bonica de la ruta, la Via Verda del Serpis. El ritme es alt i no hi ha cap parada fins creuar el riu per a reagrupar-nos i continuem fins arribar a la pedrera.

On està el primer avituallament, merescuda cervesa fresca.

Encara que la gent continua aprofitant el temps per a les seues coses jajajaja

Arribem a Vilallonga on està el segon avituallament, esta vegada solid al bar.

A partir d'ací l'oratge ha canviat i comença a fer calor. Continuem cap a Potries, Rafelcofer, Oliva i Oliva Nova on està el tercer avituallament.

Després del refresc continuem per camins asfaltats fins arribar a El Verger, els Poblets i de sobte ens separem.... com jo porte el track continue amb Blai i el Manso per la via Verda de Dénia fins arribar al bar. Els primers jajajajaja

Les dades de la ruta.

Mentre arriba la resta del grup ens fem una cervesa. Quan estan tots carreguem les bicis al camió, ens canviem per a pegar-nos el merescut bany a la platja i després dutxa al pati del bar amb una manguera d'aigua i després a dinar.







A les 17'30 ve l'autobus i ens en anem cap a casa. Fenomenal ruta amb molt bon ambient. L'any que ve mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada