18/6/18

Llutxent per la Tr Font Rafal

Hui per aprofitar el matí de la setmana que treballe de nit he eixit en la bici. He anat a fer una ruta que només havia fet una vegada i ja fa dos anys i mig. Així que pràcticament no recordava res, només que vaig empentar la bici i va ser dura.
A les 7'30 en pose en marxa. Per la via de servei fins passar Montaverner i agarre el Camí Reial de Gandia direcció La Pobla del Duc. Passant La Pobla es impresionant a la velocitat que van per ací els cotxes. Si per un camí asfaltat la velocitat màxima a la que es pot anar es de 30 km/h, per ací no hi ha cap que vaja a menys de 80. Quan arribe al Barranc del Pontarró em desvie cap munt fins arribar al cementeri de Llutxent a les 9'00 del matí, pare a pegar un mos.

Baixe per les escales i ja estic al poble. Comença la pujada cap al Bancal Roig. Per ací baixa una senda.... on anirà???

Continue pujant, no enganya la pujada perquè es veu per on has d'anar. Fins que arribe a l'encreuament del Camí de la Catalana.

De seguida ve la part xunga que recordava perquè hi ha que empentar la bici. Per ací Carlos pujaria, jo ni ho intente.... encara que a la foto parega planet jajajajaja

Passe el Cim del Puig Agut sense anar a ell fins arribar a la part alta de la serra, hui no es veu be el mar. A partir d'ací ja es pot pedalejar bé.

On anirà eixa senda???

També es veu el Cim del Montduver.

Continue el camí fins arribar a l'inici de la trialera. Està fent-se tard per esmorzar al bar així que una barreta ràpida, protes i cap abaix.

L'inici de la senda està prou mal per la malesa i algun escaló de pujada que dificulta el anar pedalejant, després la senda ja està un poc mes neta i es pot baixar mes rapit.

L'altra vegada que vaig arribar a este encreuament vaig tirar a la dreta.... hui..... també. No se on ix si vaig recte i ja es tard per esmorzar. Mirant ara al mapa es veu una senda prou llarga.... com va dir Terminator: Tornaré!!!

Continua baixant i ja va per la falda de la muntanya fins arribar baix.

Arribe a la Font de Rafal, està seca.... de tres vegades que he vingut a ella dos seca.... no hi haurà que contar amb ella per a l'estiu. Continue per una altra trialera... no se com es dirà. Es curta però divertida fins arribar al Riu de Pinet i agarrar el mateix camí pel que havia vingut i arribar a Llutxent. Pare a esmorzar son les 11'15. L'entrepà de llonganissa, xampinyons i alls tendres molt bo.... i gran. El preu de 5'50€ molt bé amb cacaus, olives i un litre de refresc.

Ja quasi son les 12'00 quan em pose en marxa i fa mooooooolta calor. Puge pel poble per agarrar el Camí de Castelló fins arribar a l'encreuament de 4 camins. Allí agarre el Camí Reial de Gandia direcció La Pobla de Duc. Continue cap a Montaverner on torne a agarrar la via de servei cap amunt fins arribar al poble a les 13'40 i 65 km.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada