7/3/17

"Verihuant-ho"

Hui he eixit a pegar una volteta en la bici per a investigar una ruteta per a fer amb les xiquetes en pasqua. L'objectiu seria anar a esmorzar a Bellús i tornar sense fer massa costeres per a que no es cansen molt.
Eixe dia baixaríem per l'Assagador de Bellús però hui he baixat per dins del Barranc de l'Alegre. Sempre vaig per ací pujant i hui al baixar he vist una pareteta de pedra..... eing.... que es això??? Es una basseta amb un llavador. En les voltes que he passat per ací i mai hi havia vist.

Hi ha una sèquia que va cap a un barranquet amb aigua, es veu que en algun lloc s'ha tapat la sèquia i no arriba l'aigua. Continue cap a Bellús..... Carlos veus la trialera que baixa per la part inferior esquerre de la foto..... pues comença al pic que hi ha a la dreta.... creua la via i continua la senda fins el bar..... NO DIGO MAS!!!!!

Continue pel Camí de la Presa, fa molt de soroll l'aigua i m'arrime a vorer.

Continue pel camí fins arribar a la presa.

Mes ja no m'arrime que em banye jajajajajaja

Arribe a Bellús i torne pel Camí de l'Algepser que no està molt empinat cap a al Camí de la Garrofera fins arribar al poliesportiu i a casa amb 23 km. El dia que vaja amb les xiques eixiran menys de 20. Ara a pegar-li una netejada a la bici i engrasar que ja li feia falta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada