12/3/17

Tibi

Hui la ruta ha estat molt bé, la resta..... no tant.
Com sempre eixim una mica tard, quedar a les 9'00 mes cafès mes esperar a retardats significa eixir passades les 9'20, sobretot perquè érem 12+1 que no s'ha quedat a esmorzar. Primer anem direcció Bocairent on he disfrutat molt fen el barranc. Moltes motos hui, un grup molt gran tot de Ducatis. Arribem a Banyeres i es desviem cap a Onil, de seguida la gent en la que ens creuem ens indica que anem espai... unes poques revoltes després es trobem una moto en terra prou desfeta, la policia i una ambulància. 
Baixem el Port d'Onil espaiet després del que hem vist. Arribem a Onil i es desviem cap a Ibi. Fem un recorregut turístic buscant lloc per esmorzar. Un altre xic i jo diem d'anar a Tibi a esmorzar, ha resultat que parlàvem del mateix bar. Però abans d'arribar tenim que parar perquè hi havia un que se li ha soltat el tub d'escape. Vaig jo davant per avisar als altres que havien parat i aprofitem per anar al bar a reservar taula, ja son quasi les 11'00.

Llom, tomaca, formatge i ceba caramelitzada...... nyam nyam

Eixim tard d'esmorzar. El que ha tingut l'avaria diu que se'n torna directe i hi han uns quants que l'acompanyen. Els altres anem direcció Xixona. La gent amb la que ens creuem ens indiquen que anem espaiet, al poc hi ha un radar. Passem espaiet.... tan espaiet que es veu que es mosqueja el tio i els diu als policies que hi han baix que ens paren. Ens estan mirant les rodes i els tubs d'escape i a un el fan arrimar-se i l'han denunciat.
Hi ha gent pujant amb moto i paren on estem nosaltres perquè ja els han avisat, ens diuen que baix de la Carrasqueta hi ha un radar i dalt fan parar a la gent. Així que decidim anar cap a la Torre de les Maçanes i Benifallim. Arribem a Benilloba i a l'autovia. Els altres paren per vorer si van cap a Agres, jo me'n vaig directe perquè ja son les 13'20.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada