18/3/17

Olleria endureta

Després d'unes setmanes de fer rutes de rallyman, hui tocava un poc d'enduro per a "desempalagar". Que no siga tot pedalejar amb el cap abaixat.... un poc de diversió sempre va be.
Vaig per la senda cap a la Pirotecnia Nadal i puge pel Alcavó de la Freira cap a la Barraca, continue pujant cap a la creueta.

No està tot perdut.... encara queda gent amb coneixement per a la gent que no en te. Encara que voràs com ve algú i la trenca o la furta.

Em pose les protes i comence a baixar la Tr dels Caçadors. D'ahí dalt vinc.

Una vegada baix comence a pujar de nou per l'Alegre cap al Parapent i continue cap al Bancal de l'Ermità. El Castell de Xàtiva.

Toca posar-se de nou les protes i cap abaix

Una vegada baix ve la part mes DURA de tota la ruta.... si amb majúscules.... hi ha que remuntar la trialera del Platillao cap amunt amb la bici al llom. 600 metres serra amunt. Arribe dalt rebentat.... una imatge val mes que mil paraules.

Pare un poc per a descansar, no porte aigua..... FALLO GRAN!!!! Si que menge un poc assegut a una pedra. Hi ha que empentar un poc mes i després ja es pot pedalejar i en menys de 500 metres arribe a l'altra trialera, Platillao2

Crec que son 1'4 km i he tardat uns 10 minuts en arribar baix. Ja està fent-se de nit i no es moment per a encantar-se molt fent fotos. Puge pel Salido i cap al poble on he arribat un poc abans de les 20'00 hores però ja estava fosc.
Ací la resta de fotos https://www.facebook.com/rafel.vidaltipotane/media_set?set=a.10154914232346138.1073741887.560231137&type=3&uploaded=11

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada