10/7/16

Venta Gaeta

Hui li ha tocat el torn a la moto. Com vaig anar una vegada cap a Requena i vaig parar a Venta Gaeta a un bar-carniceria per a fer-me un cafè i Pere i em va dir que ací s'esmorzaba molt bé.... doncs blanc i en botella... orxata!!!!
Després d'omplir el diposit comence la ruta a les 8'20. Un poc d'autovia fins l'Alcudia i cap a Carlet, Llombai i em desvie cap a Dos Aigües. Bonica carretera però molt transitada per ciclistes. Després de Dos Aigües molta moto fins que arribe a la rodona per desviar-me cap a Venta Gaeta.
Arribe a les 9'40 i no hi ha molta gent, esta foto es de quan me'n anava, encara que no es veu a la gent que hi ha asseguda a l'esquerre.

Primer trauen un plat d'embotit i una panera, sols amb això ja es pot esmorzar.

Després et trauen "EL PLAT"

..... sobren els comentaris. El preu es de 10€.... que no està gens malament... però el de La Portera crec que es millor perquè en aquell no ho pogut menjar-ho tot i es mes barat.
Després per a tornar cap a casa he anat pel mateix lloc. Com volia estar prompte a casa i tenia el temps controlat era la millor opció.... i tornava a fer mes curvetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada