3/7/16

Mutxamel - Calp

Hui hem pogut disfrutar d'un calorós dia de moto. Per fi ha pujat Maite a la moto, no ho feia des d'abans de l'accident.... uns 27 mesos i s'ha portat com una CAMPIONA que es.
A les 8'30 quedem per a fer-se un cafenet i eixir amb uns amics amb moto i les parelles. Com ella i una altra no pugen molt, decidim anar per autovia cap a Alcoi, baixar la Carrasqueta i anar a esmorzar a l'Aerodrom de Mutxamel. Sepia dentro del pan???? la cambrera s'ha estranyat molt. L'esmorzar es amenitzat pel despegament de dos avionetes i un helicòpter.

Quan eixim d'esmorzar nosaltres anàvem a tornar a casa però Maite em diu: Crida-li a ta mare i dis-li que no anem a dinar i continuem amb ells, pareix que les altres xiques l'han convençut. ;) Després anem per la nacional que està atestà de tràfic cap a El Campello, la Vila Joiosa, Benidorm i Altea parant al port de el Poble Mascarat.

Un refresquet va be perquè està fent calor.

Menuda patera.....

Els cotxes que hi han per ací aparcats son Mercedes, Mercedes, Porsche, Mercedes, Mercedes, Porsche, Maclaren, Mercedes, Mercedes....
Continuem cap a Calp i anem a dinar al port.... mira que estava bo l'arroset.

Ben menjats, beguts i fresquets no teníem ganes de moure.

Quan hem eixit encara hem anat a fer-se un geladet..... hi ha qui se'n ha fet dos. Continuem cap a Benissa. Baixant cap a Gata de Gorgos a la carretera hi han plaques de 60.... uns cotxes ens peguen llumenades i al girar una revolta hi ha un Seat Exeo parat.... dos revoltes mes avant hi ha un Patrol de la GC amb tres cotxes parats.
Continuem cap a Ondara, Oliva, La Font d'en Carrós i a casa. Hem arribat sobre les 18'30 i uns 100 metres abans d'arribar a casa s'ha posat la reserva amb 250 km. No hem anat rapits però el pes de dos sempre fa que consumisca un poc mes.... continue averiguant quants quilòmetres tinc d'autonomia.
Un dia fantàstic.... per fi ha pujat Maite a la moto, bona ruta, bona companyia, bons menjars.... si haguera fet 4 - 5 ºC menys haguera sigut TOTAL!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada