9/7/16

Una rulaeta de rallyman

Este matí he pegat una volteta curta amb la moto, però es esta vesprada quan he eixit a pegar una volta amb la bici, intentant fer quilòmetres per agarrar un poc de forma.
Puge per La Gaveta i baixe el Port. Agarre la Via Augusta i cap amunt. Quan deixe el camí i em dirigisc cap a Montesa em fa parar una moto. Oooooooooooosti..... es el Molinero... que fas per ací??? Després d'estar una bona estona xarrant continue. Quan creu l'autovia veig un indicador que posa Polígon.... així que vaig cap allí. Es pega menys volta que pel camí que conec i arribe al Polígon.... però el de l'Alcudia de Crespins.
Pare a una gasolinera i compre un pot de beguda fresca i continue. Passe l'Alcudia de Crespins i quan arribe a Canals està passant una volta ciclista.... si que han arribat lluny els del Tour.
Baixe pels tobogans i passe Annahuir. Volia anar cap a Xàtiva però ja son les 20'00 hores i vull netejar la bici, així que m'encamine a pujar el port. Com diu Ramón el tio de la manivela cada vegada fa el port mes empinat.

Baixe per La Gaveta i a casa directe. 42 km... una marató. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada