30/12/15

Tàrbena

Continuem aprofitant les vacances al màxim amb una ruta amb moto. Havia quedat a les 8'30 a Bocairent, hui he arribat un poc tard i de seguida hem eixit.

Anem cap a Cocentaina i ens desviem cap a Gorga i després cap a Quatretondeta fins a Castell de Castells. Allí ens tornem a desviar fins arribar a Tàrbena on hem esmorzat. L'entrepà de sobrassada amb mel no està gens malament.

La temperatura es molt agradable, no feia gens de fred de bon matí i ara encara menys. Baixem el Coll de Rates on ens hem trobat a 1.001 ciclistes. Després de Parcent ens desviem cap a la Vall d'Ebo on un cotxe quasi que se'ns emporta per davant perquè ha agarrat una revolta totalment per l'esquerre. Pareix mentira que la gent faça eixes coses, i mes si viu per allí. Continuem cap a Benimarfull on ens hem acomiadat. Jo he tirat cap a casa i els altres per Agres cap a Bocairent.

Molt bona ruta, hi havia trams que estaven ben secs i es pot rodar mes tranquil. Continue acumulant quilòmetres. Com no, donar-li les gràcies a David i sobretot a Borja que ha vingut tota l'estona darrere de mi. Aquesta es la ruta que he fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada