23/12/15

Senda la Sèquia - Senda Enginyers

Hui li ha tocat el torn a la bici. A les 8'20 comence a pedalejar. Baixe per la via de servei fins Montaverner i pel Camí Reial de Gandia cap amunt fins a creuar el Riu Albaida i pel Circuit d'Albaida fins l'Estació del Tren. Continue pel Camí d'Albaida a Atzeneta i per La Sèquia creue tot el poble fins a l'inici de la Senda de la Sèquia del Port. Primer passe per l'Alcavó del Barranquet.

Després pel Molí de l'Alcaid.

I després per l'Alcavó del Naixement del Port.

Continue per la pista forestal fins l'inici de la Senda de Fidencio, la puge tota fins el Pla dels Carros i continue cap al Torrater per agarrar la Senda dels Enginyers.

La baixe tota fins arribar al poble, vaig a la meua tenda habitual i li demane que em baixe un poc el sillí. Com era una cosa tan senzilla ho fa el xiquet que te allí per ajudar-lo i ha trencat l'abraçadera.... això també se fer-ho jo!!!!!! Me'n posa una altra i continue pel Camí dels Batans fins arribar a l'autovia i per la via de servei fins Aielo. Continue un poc mes per la via de servei i després pel Camí del Ras fins arribar al poble amb un poc mes de 50 km. Bona ruta de rallyman per agarrar un poc de fons.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada